Welkom in Antwerpen

Antwerpen

Campings
16
Land
België
Inwoners
1700570
Oppervlakte
2867
Valuta
Euro

Kamperen op campings in Antwerpen

Wanneer u besluit te kamperen op een camping in de provincie Antwerpen, kampeert u in één van de 10 provincies die België rijk is. Tijdens het kamperen in de provincie Antwerpen heeft u de keuze uit campings in drie verschillende arrondissementen. Zo zijn er campings in de arrondissementen Antwerpen, Mechelen en Turnhout te vinden. Op basis van deze indeling weet u meteen in welke steden u moet zijn wanneer u de camping eens wilt verlaten voor een dagtripje. Van de steden Antwerpen, Mechelen en Turnhout is Antwerpen de grootste en rijkste stad, mede te danken aan haar haven en diamanthandel. In deze steden vindt u architectuur, winkels, monumenten, clubs, kunstwerken en gezellige cafés en restaurants. Zoek een restaurantje op in de buurt van uw camping en geniet van de multiculturele gerechten die hier aangeboden worden. U kunt de gezellige drukte van de stad gemakkelijk afwisselen met de stilte van het bos. Of u nu lekker niks wilt doen of volop actief bezig wilt zijn, in alle luxe of budgetvriendelijk, op en rond de campings in Antwerpen kan het allemaal.

Verblijf-Park Tulderheyde In de omgeving van Verblijfspark Tulderheyde is veel groen, bossen, vennen, heide en een bonte verzameling van akkers en weiden te vinden. De uitgestrektheid hiervan, nodigt de gasten uit tot lange wandelingen of sportieve fietstochten langs de Bel..
Verblijf-Park Tulderheyde
Houtum Een familie-bedrijf dat reeds vele jaren bekend is met de camping op het domein, de binnen-speeltuin en de Brasserie. Naast de camping is een minigolf beschikbaar. Voor de sportieve campinggast zijn er meerder mogelijkheden voor handen. Zo zijn er ..
Houtum
Baalse Hei Op camping Baalse Hei heeft de kampeerder een meer dan voldoende ruime plaats. De actieve kampeerder treft op de camping een grote visvijver, de veilige zwemvijver, de petanque-baan en andere sportvelden. Voor de kinderen zijn de speeltuinen en de ..
Baalse Hei
Berkenstrand Camping Berkenstrand ligt te midden van kabbelende beekjes, fluitende vogels en groene bossen. Een kampeer-omgeving waar U, maar ook uw kinderen en andere jongeren, zich één kunnen voelen met de natuur. Waar de jeugd de ruimte hebben om o..
Berkenstrand
De Brem Kleine, gezellige familiecamping verscholen in het groen van bossen en weilanden. Zeer rustige en kalme sfeer. Op de Brem hoor je de vogeltjes nog fluiten. Ideaal voor wie houdt van het pure buitengevoel. Een paradijs voor de fietser en wandelaar.
De Brem
De Lilse Bergen De Lilse Bergen is een kei tof recreatiedomein met een grote zwemvijver en een 4-sterrencamping. De Lilse Bergen is perfect voor een leuke dag of een deugddoende vakantie! Hou je van lekker zonnen op een fijn zandstrand? Of van een frisse duik in..
De Lilse Bergen
Den Boskant Camping Boskant wordt veel gebruikt door kampeerders op weg naar het zuiden. De camping biedt u alle elementaire voorzieningen. Op de camping is een restaurant (een prachtig oud "Buiten") met buitenterras en een nieuwe buiten-speeltuin te vinden. H..
Den Boskant
Heiken-Westerlo VZW Camping Heiken is een kleine, gezellige camping in Westerlo, het hart van de Kempen. De ligging van de camping is in de bossen, op fietsafstand van zowel Westerlo, Olen, Tongerlo en Averbode. Wie houdt van rust en verkenningstochten in de streek mo..
Heiken-Westerlo VZW
Zilverstrand Camping Zilverstrand heeft het zwemparadijs in 2011 aangepast aan nieuwe ideeën. In het park zal de komende tijd ook nog eea gebeuren waarna aan het begin van het seizoen 2012 alle renovaties afgerond zullen zijn en het park is weer up to date. Voo..
Zilverstrand
Provinciaal Domein Zilvermeer Camping Zilvermeer; deze 5 sterren camping ligt in het 150 ha grote Provinciaal Domein en maakt een groot deel uit van totale Provinciale Recreatie Domein Zilvermeer. De camping is dus gelegen in de prachtige natuurgebied De Kempen. Camping Zilverm..
Provinciaal Domein Zilvermeer