Vacatures

Vacature: Wij zijn op zoek naar vakantievierende verkopers die gek zijn op kamperen!

Voel je er wel wat voor om minimaal vier weken per jaar in het zomerseizoen voor ons op reis te gaan, actief bezig te zijn met campings en daar ook nog een leuk bedrag mee te verdienen?  Mooi! Meld je dan vlug aan, want dan willen we met je in gesprek.

Voor deze vacature vragen we wel dat je commercieel en handig met computers bent. Ook online weet jij je weg te vinden. Verder kun je goed met mensen omgaan, vind je het leuk om afspraken te maken, de route te plannen voor je verkoopgebied en in gesprek te gaan met de campings over de beste manier om meer kampeerders op de camping te krijgen. Je hebt taalgevoel, spreekt en schrijft correct Nederlands en daarnaast minimaal één vreemde taal.

Wat doen wij?
In heel Europa zoeken en bezoeken we campings. De campinghouders willen kampeerders op hun camping. Maar waar haal je die vandaan? Daar helpen wij ze mee. In Nederland, Duitsland en Denemarken maken we promotie voor campings om extra bezoekers naar hun camping te sturen.

Hoe doen we dat?
Dat doen we met een website vol campinginformatie, de enige echte gratis CampingApp, het kampeermagazine Ontdek, de Best Deal Camping Card en nog veel meer moois waarmee we de campings extra onder de aandacht brengen van kampeerders.
Elk jaar sturen we onze verkopers op pad, die met hun eigen tent, caravan of camper een aantal campings bezoeken. Daar gaan ze in gesprek met de eigenaar of de marketingmanager en vervolgens neemt die een promotiepakket af naar keuze.

Wat bieden wij?
Deze vacature omhelst een veelzijdige en zelfstandige uitdaging in een internationale werkomgeving met een goede begeleiding vanaf het hoofdkantoor. Vooraf bieden we je een training en voorzien we je van alle benodigde materialen, inclusief een iPad van de zaak. Gedurende de reis krijg je begeleiding en achteraf een goede afronding van de werkzaamheden. Wij vergoeden je per bezochte camping en daarnaast ontvang je 20% commissie van de door jou behaalde omzet.

Wie zijn wij?
Wij zijn een online promotiebedrijf, actief in de kampeermarkt en gevestigd in Alkmaar.
Onze verkopers worden begeleid door een klein, hecht en jong team van acht personen.

Je kunt solliciteren door het sollicitatieformulier hier te downloaden en ingevuld te versturen aan info@campingnavigator.com

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Macarena Vicuña via 072- 5183 150 of info@campingnavigator.com.