De Eifel, Duitsland

De Eifel

Campings
62
Land
Duitsland
Inwoners
Oppervlakte
Valuta
Euro

Kamperen op campings in de Eifel

• Rust, ruimte en natuur
• Paradijs voor fiets- en wandeltochten
• Vulkanisch gebergte

Rust, ruimte en natuur

De Eifel is een populaire vakantiebestemming, ook onder de Nederlanders. De streek ligt dichtbij de Nederlands/Duitse grens en toch waan je je in een andere wereld. Uitgestrekte landschappen wisselen zich af met veel groen. Je kunt hier even heerlijk ontspannen en ontsnappen aan de dagelijkse drukte.

Paradijs voor fiets- en wandeltochten

Vergeet zeker je wandelschoenen of je fiets mee te nemen als je kampeert in de Eifel. Het gebied is een walhalla voor actieve uitstapjes en uitermate geschikt voor klim-, fiets- en wandelroutes. Oude spoorlijnen zijn nu omgebouwd tot een fietspad, zodat je in het bergachtige gebied redelijk vlakke fietstochten kunt houden.

Vulkanisch gebergte

Hoewel je het wellicht niet zou verwachten staat de Eifel bekend om haar vulkanische gebergte. Inmiddels zijn de kraters gedoofd en is het landschap groen geworden. Op veel plekken vind je de uitgedoofde kraters van oude vulkanen. Je kunt hier prachtige fiets- en wandeltochtend maken langs en door het glooiende landschap.
Camping-Mobilheimpark Am Mühlenteich Geniet hier van een vakantie, die u nog lang zal heugen, op deze goed verzorgde camping in een rustig gebied tussen Rijn en Moesel. Ver weg van drukke toeristen-centra kan men hier nog paddestoelen en bessen plukken en vrij rondlopend en wild gades..
Camping-Mobilheimpark Am Mühlenteich
Camping Nimseck Terrassencamping op ongeveer 5 km afstand van het Luxemburgse Echternach. De camping is gelegen op een groot vlak terrein langs de rivier en een drietal hoog gelegen velden, de grasmat is goed met ruime staanplaatsen. Het op de camping gelegen zwem..
Camping Nimseck
Camping In Der Enz ...Gezellig kamperen in de Duitse Eifel...

Camping In der Enz ligt in de Zuid-Eifel aan de rand van het historische stadje Neuerburg. De camping is rustig gelegen in een prachtige, bosrijke omgeving aan de oever van ..
Camping In Der Enz
Camping Ourtal Idyll Mooie, landelijk gelegen, prachtige camping direct aan de grensrivier Our, een Oase van Rust en Ontspanning. Het terrein is deels cirkelvorming aangelegd met Comfort plaatsen. Camping Ourtal Idyll beschikt over vele faciliteiten, zo kunt u er kampe..
Camping Ourtal Idyll
Campingpark Echternacherbrück Grote camping aan de Duits-Luxemburgse grensrivier Sauer met direct uitzicht op de toeristenstad Echternach. Op het 10 hectare grote terrein bevinden zich meerdere toiletgebouwen, een Imbiss en een drietal zwembaden (deels verwarmd).

..
Campingpark Echternacherbrück
Eifel Ferienpark Prümtal Beleef een zeer gemoedelijke vakantie in de wonderschone natuur.
Hier vindt u pure ontspanning, omdat u te gast bent in een van meest idyllische vakantieparken van de "Eifel" Voor hen die allen rust en natuur zoeken, is dit een ideale plaats..
Eifel Ferienpark Prümtal
Prümtal Camping Oberweis Direct aan de Prüm gelegen, schitterende en moderne camping. Prümtal Camping heeft goede plaatsen in grootte, variabel tussen 30 en 100m2 en prima sanitaire voorzieningen. Het prachtige zwembad is bij de overnachtingsprijs inbegrepen. Kam..
Prümtal Camping Oberweis
Camping Sauer-Our Tussen Vianden en Echternach in een van de bekendste wandelgebieden van het Duits-Luxemburgse natuurpark Südeifel in de buurt van het Müllerthal bevindt zich deze camping in Wallendorf.

De camping licht prachtig aan de same..
Camping Sauer-Our
BurgStadt CampingPark Camping BurgStadt is een rustige camping, gelegen bij een hotel-restaurant van dezelfde eigenaar. In de mooie omgeving kunt u fietsen en wandelen. De camping is een oase van rust, waar u zich heerlijk kunt ontspannen. Camping BurgStadt is zeer scho..
BurgStadt CampingPark
Natuur-Camping Schafbachmühle Laat u inspireren door de natuur-en cultuur-vriendelijke locatie!
Natuurcamping Schafbachmuehle is gelegen ver van de doorgaande wegen direct bij het natuurpark Eifel en heeft prima sanitaire voorzieningen. Om de kinderen te vermaken zijn er..
Natuur-Camping Schafbachmühle
...