Welkom in Moezel

Moezel

Campings
23
Land
Duitsland
Inwoners
Oppervlakte
Valuta
Euro

Kamperen langs de Moezel; campings zijn daar overal te vinden

De Moezel is een populaire streek in Duitsland, U treft straks meer Nederlanders op de camping. Vooral voor fietsvakanties is de Moezel zeer geschikt. U kunt van Frankrijk en Luxemburg tot aan Koblenz aan beide zijden van de Moezel van autovrije fietspaden gebruik maken. Als u met caravan of camper op een camping langs de Moezel staat, heeft u meestal een autovrij fietspad in de directe omgeving. Deze fietspaden lopen vaak tussen de wijngaarden door tot in het centrum van een stad zoals Trier of Cochem. In de steden is veel cultuur te snuiven, zoals de Porta Nigra in Trier, of de vakwerkhuizen in Bernkastel-Kues. Veel campers staan enkele dagen op een camping langs de Moezel, verkennen de omgeving en gaan dan naar de volgende Moezelcamping. U treft er ruimte, natuur en cultuur op korte afstanden van elkaar. Kortom, voor elke kampeerder en vakantieganger is er wat wils.
Maak vanaf de camping eens een uitstapje naar de vulkaaneifel in de omgeving van Daun. Hier loopt een fietsroute over een oude spoorbaan. Over viaducten en door tunnels kunt u de omgeving verkennen. Op veel plaatsen vindt u de uitgedoofde kraters van oude vulkanen, maar u kunt in dit bergachtige gebied toch redelijk vlakke fietstochten houden. Op uw camping kunt u vragen naar meer informatie over de mogelijkheden en bezienswaardigheden in de omgeving. De Moezel heeft u veel te bieden!
Campings langs de Moezel zijn heel populair. In het hoogseizoen moet u vaak reserveren. Toch zijn er Campings lang de Moezel waar altijd wel een plaatsje voor camper of caravan te vinden is. Neem uw Best Deal Camping Card mee naar de Moezel. Er zijn verschillende campings waar u vanaf € 13,00 per nacht kunt kamperen!

Bären-Camp Omgeven door de Marienburg, de Burg Arros en de steile wijnbergen van het wijndorp Bullay ligt de camping Bären-Camp op een vlak terrein direct aan het Moezelstuwmeer. De camping heeft prima sanitaire voorzieningen (in voor en naseizoen verwar..
Bären-Camp
Campingpark Treviris Net buiten het centrum aan de B51 ligt de camping aan de Moeseloever, t/o de stad Trier. Het terrein heeft, kinderspeeltuin, cafe-rastaurant, terras en goed sanitair. Naast de camping (aparte ingang) bevindt zich een geheel bestraat terrein met 12..
Campingpark Treviris
Holländischer Hof De goed verzorgde camping Holländischer Hof, met Nederlandse eigenaren, ligt op een vlak terrein aan de Moezel, door een dijk gescheiden van de jachthaven. Vanuit de camping is het mogelijk is om boottochten te maken naar Cochem en Traben-Tra..
Holländischer Hof
Pommern/Mosel De camping Pommern-Mosel is een paradijs voor kampeerders, die op doorreis zijn en zij,die zich in het weekend ontspannen willen, zowel voor hen die hier hun vakantie willen doorbrengen..In de prachtige omgeving kan men uitstekend wandel- en fiet..
Pommern/Mosel
Campingplatz Gülser Moselbogen Vakantiepark Gülser Moselbogen ligt direct aan de Moezel, nabij de jachthaven, in de directe omgeving van de stad Koblenz, wat een van de oudste steden van Duitsland is. Het is een bijzondere belevenis hier eens te gaan winkelen. Op de campin..
Campingplatz Gülser Moselbogen
Landal Sonnenberg Soms hoef je maar een klein stukje te rijden om in een totaal andere wereld terecht te komen. Landal Sonnenberg ligt op slechts 195 kilometer van Maastricht.Hoog op een bosrijk plateau ligt deze camping in het Moezeldal met zijn prachtige wijndorp..
Landal Sonnenberg
Neumagen-Dhron Goed verzorgd terrein direct aan de oever van de moezel. Restaurant, Imbiss en terras aanwezig. Bij hoog water (overstroming) kan de camping tussen oktober en maart (tijdelijk) gesloten, worden. Sanitairgedeelte op 1e etage. Gehandicapt sanitair be..
Neumagen-Dhron
Nehren De camping Nehren bevindt zich op een klein schiereiland direct aan de Moezel. Goed verzorgd met prima sanitaire voorzieningen. Ruime plaatsen. Eigen bootaanlegplaatsen en boothelling, restaurant, terras en meeneem maaltijden. Winkel en sanitair op..
Nehren
Moselland Camping Moselland ligt in Puenderich tussen Trier en Koblenz, direct aan de Moezel. Men kan hier met de steile wijnbergen en de vele burchten en burchtruines rust en ontspanning vinden. De plaats Puenderich is in 1984 wegens zijn eeuwenoude vakwerk..
Moselland
Family Camping De camping Family Camping ligt op circa 300 meter van het 2000 jaar oude stadje Mesenich en heeft eenlNederlandse eigenaar. Verschillende velden langs de Moezel. Plaatsen zijn deels door druivenplanten opgedeeld, knusse sfeer, alle voorzieningen...
Family Camping