Lazio, Italië

Lazio

Campings
25
Land
Italië
Inwoners
5493308
Oppervlakte
17210
Valuta
Euro

Kamperen op campings in Lazio

 

De kampeerder die zijn vakantie met caravan of camper op een camping in Lazio wil doorbrengen heeft vaak de behoefte een bezoek te brengen aan de wereldstad Rome. Bent u een kampeerder die deze stad graag eens aan zou willen doen, dan is het raadzaam een camping in Lazio op te zoeken tijdens de kampeervakantie. In Rome is veel kunst en vooral ook historie te beleven. Lazio herbergt natuurlijk ook de zelfstandige staat Vaticaanstad met de prachtige Vaticaanse musea, welke ook zeker een bezoekje waard zijn. Daarnaast is Rome ook gewoon een grote moderne metropool met haar vele verblijfs- en ontspanningsmogelijkheden. Kortom, u gaat een leuke en historische vakantie tegemoet wanneer u besluit te gaan kamperen op één van de campings in Lazio.
Wanneer u besluit te gaan kamperen in Lazio zijn er een aantal handige tips die wij u willen meegeven. Een goede en betaalbare, manier om Rome te bezoeken, is te verblijven op een van de uitstekende camping-villages in en rondom Rome. De campings-villages in de streek van Lazio buiten Rome bevinden zich vaak op enige afstand, maar bieden hun gasten goede vervoermogelijkheden naar Rome. Ook zijn de campings mooi gelegen in een heuvelachtige natuur en/of aan de oevers van het meer van Bracciano of Bolsena. U kunt zich hier dus zeker tegoed mee doen. Zo beleeft u zowel de prachtige natuur en het gemak van een mooie camping, als ook de drukte en het amusement van de stad Rome.

 

Fabulous Camping Village Camping Village Fabulous is een camping met veel goede voorzieningen. Het ligt in een bos in een landelijke omgeving bij de stad Rome. Het terrein is glooiend en de ruime plaatsen zijn voorzien van elektriciteit. Het grote zwembad biedt ontspanning..
Fabulous Camping Village
I Pini Camping Village Camping Village I Pini is een kleine camping met veel goede voorzieningen. Het ligt in een landelijke omgeving, op een glooiend terrein. De twee zwembaden, met kinderbad bieden verkoeling en ontspanning. Het moderne toiletgebouw is ruim opgezet. De..
I Pini Camping Village
Roma Camping Village Camping Rome is een middelgrote camping met veel goede voorzieningen. De camping ligt in de stad Rome. De camping bestaat uit vlak terrein en terrassen met ruime plaatsen voorzien van elektriciteit, water, afvoer en tv-aansluiting. De moderne toile..
Roma Camping Village
Tuscia Tirrenica Ruime camping met groot restaurant. Veel schaduw plaats onder de bomen en prive strand.Ideale locatie voor surfers en kitesurfers.Ideale uitvalbasis voor bezoeken aan de archeologische sites in de prachtige natuur van Maremma Etrusca. De boulevard"..
Tuscia Tirrenica
Blu Camping Blu Camping is een kleine Camping met goede voorzieningen. Het ligt in een landelijke omgeving direct aan het meer van Bolsena. Vlak terrein met ruime plaatsen voorzien van elektriciteit. Het zwembad biedt ontspanning en verkoeling. Het toiletgebou..
Blu Camping
Camping Smeraldo Kleine gezellige camping onder Nederlands management, gelegen aan het meer van Bracciano op 1 uur rijden van Rome. Schaduwrijke plaatsen met veel privacy. Er zijn ook enige mobilhomes te huur. Eigen parkje aan het meer, er kan goed gezwommen worde..
Camping Smeraldo
Camping Village Europing Camping Europing is een grote Camping-Village met goede voorzieningen. Het ligt in bosrijke omgeving aan zee. Animatieprogramma voor de kinderen in het hoogseizoen, vele sportieve mogelijkheden. Verder is er een groot zwembad ook voor kinderen. Spe..
Camping Village Europing
Parco Del Lago Parco Del Lago is een echte mediterrane camping. De camping is vrij groot, met veel schaduwplaatsen aan het zeer schone water van Bracciano meer. Het water van het Bracciano meer wordt zelfs geleverd aan Vaticaanstad. Op het meer mag alleen maar me..
Parco Del Lago
Roma Flash Camipng Roma Flash is een middelgrote camping, direct aan het meer van Bracciano gelegen. Schaduwrijke plaatsen, modern sanitair, een zwembad en veel sportmogelijkheden zijn aanwezig. U kunt bijvoorbeeld zeilen, surfen, waterfietsen en tennissen. ..
Roma Flash
Happy Camping Happy Camping is een middelgrote Camping-Village met goede voorzieningen. Het ligt in een landelijke omgeving bij de stad Rome. Terrassen met ruime plaatsen voorzien van elektriciteit. Het zwembad biedt ontspanning en verkoeling. Het moderne toilet..
Happy Camping