Welkom in Engeland

Engeland

Engeland
Campings
345
Hoofdstad
Londen
Inwoners
50.714.000
Oppervlakte
130.395 km2
Valuta
Britse Pond

Campings in Engeland

• Londen
• Natuur
• Eten & Drinken

Natuur in Engeland

Engeland vormt samen met Schotland en Wales het Verenigd Koninkrijk. Het klimaat in er gematigd, in het zuiden zijn de temperaturen aanzienlijk hoger. Het landschap is indrukwekkend met glooiende heuvels en adembenemende kustlijnen.

Londen

De wereldstad Londen is ook zeker een bezoek waard. Neem een kijkje in de Londen Eye, het reuzenrad dat je op 135 meter hoogte de stad van een andere kant laat bekijken. Maar ook Buckingham Palace, de Big Ben en de Tower Bridge zijn highlights die je niet mag missen.

Eten & Drinken

Natuurlijk kennen we allemaal het English Breakfest met de witte bonen in tomatensaus. Maar heb je al eens een échte Fish ‘nd Chips gegeten? Of ga gezellig in de middag genieten van een Afternoon Tea, met allerlei lekkere zoete en hartige lekkernijen. Nog meer gezelligheid vindt je in één van de pubs rond de campings. 
Morn Hill Caravan Club Site De camping Morn Hill Caravan Club Site bestaat uit twee aparte delen. De receptie bevindt zich op het tweede veld. De camping is mooi gelegen, maar toch dichtbij de stad Winchester. De bus naar Winchester stopt bij de camping. Winchester heeft ee..
Morn Hill Caravan Club Site
Scarborough CCC Site Kamperen in Yorkshire op camping Scharborough CCC Site. De camping ligt net ten noorden van de Victoriaanse badplaats waarnaar het vlakke terrein vernoemd is. Het is de ideale basis om de vele atrtracties van de Yorkshire kustlijn met zijn kliffen..
Scarborough CCC Site
Old Hall Caravan Park Kamperen in Yorkshire op camping Old Hall Caravan Park. Verscholen in het dorp Langthorpe en slechts vijf minuten lopen van het schilderachtige marktplaatsje Boroughbridge ligt Old Hall Caravan Park. Het boerenbedrijf waarop de camping ligt, besto..
Old Hall Caravan Park
Washington Caravan & Camping Park Washington Caravan & Camping Park is mooi beschut gelegen en heeft een licht hellend terrein. Het toiletgebouw staat bovenaan de helling en geeft een prachtig uitzicht op het kampeerveld van de camping. Op de camping staat het milieu hoog in het va..
Washington Caravan & Camping Park
Castle Howard Lakeside Holiday Park Kamperen in Yorkshire op camping Castle Howard Lakeside Holiday Park. De camping ligt op het landgoed van Castle Howard in de idyllische Howardian Hills. Het is een mooie vlakke camping aan de rand van het meer. De schoonheid van deze camping is g..
Castle Howard Lakeside Holiday Park
Bay View Park Bay View Park ligt aan de zuidkust van East Sussex en heeft een eigen opgang naar het naastgelegen kiezelstrand. De camping is verdeeld in twee delen gescheiden door de eigen weg naar de camping. Op beide velden staat een toiletgebouw. De winkel bi..
Bay View Park
Gate House Wood Touring Park Gate House Wood Touring Park is een kleine camping beschut gelegen in een oude steengroeve. Het toiletgebouw staat centraal op de camping en is goed verzorgd. In de zomer kan deze camping een verdord grasveld hebben veroorzaakt door de zeer beschut..
Gate House Wood Touring Park
Leadstone Camping Een camping met uitzicht op zee van bovenaan. Alles is gras, diverse grote weiden gescheiden door boomsingels, maar geen hagen of bomen tussen de plaatsen. 2012: Een nieuw keurig sanitairgebouw. Bij het sanitair zijn de wasserij, de speeltuin, enz...
Leadstone Camping
Minehead & Exmoor Caravan & Camping Park Eenvoudige camping gunstig gelegen aan de rand van de gezellige badplaats Minehead. met breed zandstrand, steamrailway en centraal voor leuke uitstapjes. Sterk glooiend terrein maar de staanplaatsen zijn vlak en diverse zijn verhard. Hoge bomen en..
Minehead & Exmoor Caravan & Camping Park
Longacres Caravan & Camping Park Long Acres Caravan & Camping Park bestaat uit licht glooiende velden omzoomd door bomen. Op het achterste veld van deze camping heeft u een mooi uitzicht op het glooiende landschap van Surrey. De camping heeft eenvoudige sanitaire voorzieningen. Va..
Longacres Caravan & Camping Park

Praktische informatie

Een geldig paspoort is verplicht. Bestuurders van motorvoertuigen moeten een geldig rijbewijs, een kentekenbewijs en een groene kaart hebben. Wanneer je met een aanhangwagen of een caravan rijdt, dien je de papieren bij je hebben. Engeland is geen lid van de EU. De Britse Pond is de nationale munteenheid.
...