Engeland

Engeland

Engeland
Campings
345
Hoofdstad
Londen
Inwoners
50.714.000
Oppervlakte
130.395 km2
Valuta
Britse Pond

Campings in Engeland

• Londen
• Natuur
• Eten & Drinken

Natuur in Engeland

Engeland vormt samen met Schotland en Wales het Verenigd Koninkrijk. Het klimaat in er gematigd, in het zuiden zijn de temperaturen aanzienlijk hoger. Het landschap is indrukwekkend met glooiende heuvels en adembenemende kustlijnen.

Londen

De wereldstad Londen is ook zeker een bezoek waard. Neem een kijkje in de Londen Eye, het reuzenrad dat je op 135 meter hoogte de stad van een andere kant laat bekijken. Maar ook Buckingham Palace, de Big Ben en de Tower Bridge zijn highlights die je niet mag missen.

Eten & Drinken

Natuurlijk kennen we allemaal het English Breakfest met de witte bonen in tomatensaus. Maar heb je al eens een échte Fish ‘nd Chips gegeten? Of ga gezellig in de middag genieten van een Afternoon Tea, met allerlei lekkere zoete en hartige lekkernijen. Nog meer gezelligheid vindt je in één van de pubs rond de campings. 
Boroughbridge CCC site Kamperen in Yorkshire op camping Boroughbridge CCC Site. Boroughbridge CCC Site is een mooi vlak grasterrein, ideaal gelegen voor degenen die op doorreis zijn naar het noorden of het zuiden. Echter, men kan er ook tot rust komen, want de camping i..
Boroughbridge CCC site
Bellingham Camping & Caravanning Club Bellingham campingsite ligt op een kilometer van het dorpje Bellingham met zijn pitoreske centrum De camping ligt in een mooi natuur reservaat waar je kan wandelen fietsen en vissen. Een stukje van de Hadrian's Wall is vlakbij. Verder is er buiten..
Bellingham Camping & Caravanning Club
Dandy Dinmont Camping & Caravan Park Camping Dandy Dinmont is als doortrekcamping gunstig gesitueerd bij een knooppunt van snelwegen. De kampeerplaatsen voor campers en caravans bevinden zich om en op een open vlak grasterrein, waar omheen ook een 15-tal privé stacaravans staan. Voor ..
Dandy Dinmont Camping & Caravan Park
Hawthorn Farm Hawthorn Farm is een goed verzorgde langgerekte camping verdeeld in diverse velden omgeven met hagen. De twee toiletgebouwen staan verspreid op de camping. Voor de liefhebbers is er een apart tentenveld. De camping ligt naast een spoorbaan. Naast d..
Hawthorn Farm
Hoburne Blue Anchor Grote camping voor strandliefhebbers, met apart toeristenveld met vlakke verharde plaatsen. direct aan zee, mooi viswater in rivier die langs de camping loopt. Groot speelveld met diverse speel- en klimtoestellen. Overdekt zwembad en supermarkt, ge..
Hoburne Blue Anchor
Daisyfields Touring Park Deze niet zo grote en goed onderhouden camping is prima geschikt voor gezinnen. Het welkom op deze camping is zeer hartelijk. Er is een apart tentenveld op het midden van de camping. De camping ligt op 4,5 km afstand van Arundel. Arundel en Arunde..
Daisyfields Touring Park
Salcombe Regis Caravan & Camping Park Vanuit de receptie strekt zich een groot rond grasveld uit met middenin: boomgroepen, een speeltuin en putting-greens (en basketbal). De plaatsen liggen eromheen en zijn soms half geasfalteerd, aan de overzijde van de weg bevindt zich een golfbaa..
Salcombe Regis Caravan & Camping Park
Salisbury Camping And Caravanning Club Site Salisbury Camping and Caravanning Club Site is een goed verzorgd licht hellend kampeerterrein. Levelers wenselijk. Vanaf de camping heeft u een prachtig uitzicht op Old Sarum, te voet bereikbaar. Stonehenge ligt op 15 km afstand van deze camping. H..
Salisbury Camping And Caravanning Club Site
Penhaven Touring Park Penhaven Touring Park is een eenvoudige, gezellig ogende camping vlakbij de kust. De camping bestaat uit vlak grasland met enkele geëgaliseerde verharde plekken en is omzoomd door hoge bomen. Langs Penhaven Touring Park stroomt een beekje. De campi..
Penhaven Touring Park
Bearsted Caravan Club Site Bearsted Caravan Club Site is een bijzonder goed verzorgde camping gelegen in het graafschap Kent, ook wel 'de tuin van Engeland' genoemd. Deze camping is geheel nieuw ingericht in 2008.De camping ligt werkelijk om de hoek van Leeds Castle, met zij..
Bearsted Caravan Club Site

Praktische informatie

Een geldig paspoort is verplicht. Bestuurders van motorvoertuigen moeten een geldig rijbewijs, een kentekenbewijs en een groene kaart hebben. Wanneer je met een aanhangwagen of een caravan rijdt, dien je de papieren bij je hebben. Engeland is geen lid van de EU. De Britse Pond is de nationale munteenheid.
...