Welkom in Engeland

Engeland

Engeland
Campings
347
Hoofdstad
Londen
Inwoners
50.714.000
Oppervlakte
130.395 km2
Valuta
Britse Pond

Campings in Engeland

• Londen
• Natuur
• Eten & Drinken

Natuur in Engeland

Engeland vormt samen met Schotland en Wales het Verenigd Koninkrijk. Het klimaat in er gematigd, in het zuiden zijn de temperaturen aanzienlijk hoger. Het landschap is indrukwekkend met glooiende heuvels en adembenemende kustlijnen.

Londen

De wereldstad Londen is ook zeker een bezoek waard. Neem een kijkje in de Londen Eye, het reuzenrad dat je op 135 meter hoogte de stad van een andere kant laat bekijken. Maar ook Buckingham Palace, de Big Ben en de Tower Bridge zijn highlights die je niet mag missen.

Eten & Drinken

Natuurlijk kennen we allemaal het English Breakfest met de witte bonen in tomatensaus. Maar heb je al eens een échte Fish ‘nd Chips gegeten? Of ga gezellig in de middag genieten van een Afternoon Tea, met allerlei lekkere zoete en hartige lekkernijen. Nog meer gezelligheid vindt je in één van de pubs rond de campings. 
Dennis Cove Camping Dennis Cove Camping ligt op een prima locatie aan de monding van de Camel vlakbij het centrum van het leuke havenplaatsje Padstow. Een ideale omgeving om te genieten van alles wat te maken heeft met zee en strand. Ook fietsers en wandelaars kunnen ..
Dennis Cove Camping
Honeybridge Park Honeybridge Park is een mooie, goed verzorgde camping in een bosachtige omgeving. Centraal op de camping is een licht glooiend tentenveld gesitueerd met een mooie kinderspeelplaats waar de kinderen zich uitstekend kunnen vermaken. De camping heeft ..
Honeybridge Park
Durdle Door Holiday Park Durdle Door zelf is een natuurlijk monument, een overhangende rots, door de zee uitgeslepen. De camping ligt daar vlakbij, d.w.z. 10 minuten gaans. Maar wel een lastig pad, over stenen, hellend. Het terrein zelf is een enigszins hellend grasterrei..
Durdle Door Holiday Park
Rowntree Park CC Site Kamperen in Yorkshire op camping Rowntree Park CC Site. Deze druk bezochte vlakke en goed geoutilleerde camping ligt aan de rand van het centrum van York bij de rivier Ouse. Ondanks de drukke stad dichtbij is het er heerlijk rustig kamperen op dez..
Rowntree Park CC Site
Hetherick Caravan Park Hetherick Caravan Park is een rustige camping in een landelijke omgeving. Men komt via een boerenerf op de camping. Er zijn mooie en veilige speeltoestellen voor de kinderen en er zijn mooie wandelingen in de wijde omgeving te maken. Een bezoek aan..
Hetherick Caravan Park
Delph Bank Touring Caravan & Camping Park Delph Bank Touring Caravan & Camping Park is een rustige camping waar geen kinderen onder de 18 jaar zijn toegestaan. Vriendelijke ontvangst. In Spalding 9 miles van Delph Bank is jaarlijks in mei een groot bloemenfestival met optocht. In de omgevi..
Delph Bank Touring Caravan & Camping Park
Poolsbrook Country Park Caravan Club site Dit terrein is in september 2008 officieel geopend. Het terrein is gelegen in een te ontwikkelen landschapspark waar eens een kolenmijn was. De opzet is ultramodern en milieuwvriendelijk. Men maakt gebruik van aardwarmte en zonnepanelen. In noodgev..
Poolsbrook Country Park Caravan Club site
Boscrege Caravan and Camping Park Camping met een licht glooiend terrein, zeer geschikt als doortrekcamping, gelegen op plm 1 km afstandvan het dorpje Gogolphin. Mooie omgeving om te wandelen. Vlakbij is een oude tinmijn, die men kan bezichtigen. Devoorzieningen zijn nog zeer eenv..
Boscrege Caravan and Camping Park
Polmanter Touring Park Polmanter Touring Park is een grote gezinscamping met veel comfort. Het campingterrein is licht glooiend en biedt een mooi uitzicht over de vlakbij gelegen zee. De kampeerplaatsen zijn afgebakend met hagen en zijn in veel gevallen verhard en voorz..
Polmanter Touring Park
Horam Manor Touring Park Horam Manor Touring Park is verdeeld in twee velden omgeven door bomen. Op het terrasgewijze ingedeelde voorste veld met verharde plaatsen staat ook het nieuwe toiletgebouw met royale douches. Het tweede toiletgebouw staat op het licht glooiende ac..
Horam Manor Touring Park

Praktische informatie

Een geldig paspoort is verplicht. Bestuurders van motorvoertuigen moeten een geldig rijbewijs, een kentekenbewijs en een groene kaart hebben. Wanneer je met een aanhangwagen of een caravan rijdt, dien je de papieren bij je hebben. Engeland is geen lid van de EU. De Britse Pond is de nationale munteenheid.
...