Welkom in Engeland

Engeland

Engeland
Campings
345
Hoofdstad
Londen
Inwoners
50.714.000
Oppervlakte
130.395 km2
Valuta
Britse Pond

Campings in Engeland

• Londen
• Natuur
• Eten & Drinken

Natuur in Engeland

Engeland vormt samen met Schotland en Wales het Verenigd Koninkrijk. Het klimaat in er gematigd, in het zuiden zijn de temperaturen aanzienlijk hoger. Het landschap is indrukwekkend met glooiende heuvels en adembenemende kustlijnen.

Londen

De wereldstad Londen is ook zeker een bezoek waard. Neem een kijkje in de Londen Eye, het reuzenrad dat je op 135 meter hoogte de stad van een andere kant laat bekijken. Maar ook Buckingham Palace, de Big Ben en de Tower Bridge zijn highlights die je niet mag missen.

Eten & Drinken

Natuurlijk kennen we allemaal het English Breakfest met de witte bonen in tomatensaus. Maar heb je al eens een échte Fish ‘nd Chips gegeten? Of ga gezellig in de middag genieten van een Afternoon Tea, met allerlei lekkere zoete en hartige lekkernijen. Nog meer gezelligheid vindt je in één van de pubs rond de campings. 
Highfield Farm Touring Park De camping is goed gelegen voor overnachting bij aankomst/vertrek per boot. Vissen, paardrijden en midgetgolf is in de buurt van camping. In Duxford is een vliegtuigmuseum (ongeveer 10 miles). Vanuit Highfield Farm Touring Park loopt een fietspad v..
Highfield Farm Touring Park
Kennford International Caravan Park Kennford ligt langs de A38, aan de achterkant is er uitzicht op heuvels en velden. Mobilhomes zijn redelijk goed gescheiden van kampeerplaatsen. In principe is alles gras, maar een klein aantal plaatsen heeft er een betonplaat bij. Er is gevarieerd..
Kennford International Caravan Park
Laurels The Laurels Touring Park ìs een kleine camping met veel grasland en verharde plaatsen . De camping is keurig onderhouden en heeft een leuke speeltuin. De omgeving is landelijk met veel wandel- en fietsmogelijkheden. The Laurels Touring Park ligt di..
Laurels
Holmsley Caravan & Camping Site Holmsley Caravan & Camping Site ligt gedeeltelijk op een oud vliegveld uit de tweede wereldoorlog. Met uw caravan staat u mogelijk op de oude landingsbaan. De camping is groot en heeft 3 toiletgebouwen. Het aantal plaatsen met stroom is beperkt (12..
Holmsley Caravan & Camping Site
Lowther Holiday Park Lowther Holiday Park camping is gelegen aan de rivier Lowther. Waar gevist en gekajakt kan worden in tamelijk snel stromend water. Lowther Holiday park camping is zeer goed uitgerust met een eigen bar, restaurant en supermarkt. Voorts goede recreat..
Lowther Holiday Park
California Cross Camping & Caravanning Club Dit is de ideale plaats voor een perfecte vakantie, want het ligt tussen de wildernis van Dartmoor National Park en de mooie zandstranden van de South Devon Heritage Coast. Bigbury on Sea heeft één van de meest spectaculaire stranden. Hier kan men ..
California Cross Camping & Caravanning Club
West Wayland Touring Park West Wayland Touring Park is gelegen op een prachtige locatie en biedt de kampeerder een weids uitzicht over zee. De camping bestaat uit glooiend grasland met meerdere verharde plaatsen en veel speelruimte met leuke speeltoestellen. West Wayland To..
West Wayland Touring Park
Verwood Camping And Caravanning Club Site Verwood Camping & Caravanning Club Site is verdeeld over verschillende mooie en goed verzorgde velden. De wat gedateerde maar wel schone toiletvoorzieningen zijn gelegen bij de receptie. De camping ligt aan de rand van de New Forest. De New Fores..
Verwood Camping And Caravanning Club Site
Troutbeck Camping & Caravanning Club Site Troutbeck Camping is een luxe en mooi camping. Het heeft een luxe en schoon sanitair. Goede voorzieningen zoals een losplaats voor grijswatertank en een gezellige speelplaats voor de kinderen met diverse speeltoestellen. Harde geëgaliseerde plaatse..
Troutbeck Camping & Caravanning Club Site
Whitemead Caravan Park Whitemead caravan park ligt langs de spoorlijn, het is een enigszins hellend terrein met overal gras, in verschillende graspleinen ingedeeld. Aan de achterkant en de zijkant is er vrij uitzicht op de velden, op 500 m loopt een riviertje. er is een ..
Whitemead Caravan Park

Praktische informatie

Een geldig paspoort is verplicht. Bestuurders van motorvoertuigen moeten een geldig rijbewijs, een kentekenbewijs en een groene kaart hebben. Wanneer je met een aanhangwagen of een caravan rijdt, dien je de papieren bij je hebben. Engeland is geen lid van de EU. De Britse Pond is de nationale munteenheid.
...