Welkom in Engeland

Engeland

Engeland
Campings
345
Hoofdstad
Londen
Inwoners
50.714.000
Oppervlakte
130.395 km2
Valuta
Britse Pond

Campings in Engeland

• Londen
• Natuur
• Eten & Drinken

Natuur in Engeland

Engeland vormt samen met Schotland en Wales het Verenigd Koninkrijk. Het klimaat in er gematigd, in het zuiden zijn de temperaturen aanzienlijk hoger. Het landschap is indrukwekkend met glooiende heuvels en adembenemende kustlijnen.

Londen

De wereldstad Londen is ook zeker een bezoek waard. Neem een kijkje in de Londen Eye, het reuzenrad dat je op 135 meter hoogte de stad van een andere kant laat bekijken. Maar ook Buckingham Palace, de Big Ben en de Tower Bridge zijn highlights die je niet mag missen.

Eten & Drinken

Natuurlijk kennen we allemaal het English Breakfest met de witte bonen in tomatensaus. Maar heb je al eens een échte Fish ‘nd Chips gegeten? Of ga gezellig in de middag genieten van een Afternoon Tea, met allerlei lekkere zoete en hartige lekkernijen. Nog meer gezelligheid vindt je in één van de pubs rond de campings. 
The Croft The Croft Camping is een camping met vlak terrein en verharde staanplaatsen. Beschutting tegen wind en zon. The Croft camping is gelegen in het bergdorp Hawkshead en heeft een gezellige kleine dorpskern met diverse winkels. Van hieruit zijn mooie w..
The Croft
Hawkswick Cote Park Kamperen in Yorkshire op camping Hawkswick Cote Park. Hawkswick Cote Park is een beetje afgelegen maar biedt grote rust aan iedereen die daar naar verlangt. De winkel op de camping komt dan ook goed van pas. Degenen die graag in de natuur verkeren..
Hawkswick Cote Park
Proctor's Stead Een gemoedelijke en landelijk gelegen camping aan de kust van Northumberland op 15 km van Alnwick met Garden en Castle (bekend van Harry Potter films). Het vlakke terrein van de camping is onderverdeeld in een 3-tal door beplanting visueel van elka..
Proctor's Stead
Wareham Forest Tourist Park De camping ligt eigenlijk in het bos, het is een prachtig geheel, goed verzorgd. Er zijn brede grindpaden en het verharde gedeelte (s'winters open!) is met grind. Andere plaatsen zijn vaak half grind-half gras. Er zijn bomen e.d. tussen de plaatsen..
Wareham Forest Tourist Park
The Lillies Holiday Park The Lillies Holiday Park heeft een mooi, niet zo groot kampeerveld en is geschikt om diverse uitstapjes te maken in West Sussex. De camping heeft oude en matig onderhouden sanitaire voorzieningen. De middeleeuwse stad Chichester met zijn Romeinse..
The Lillies Holiday Park
Windermere Camping & Caravanning Club Windermere Camping & Caravanning Club is een grote camping gelegen op glooiend terrein. Met verharde plaatsen en geasfalteerde wegen. Windermere Camping & Caravanning is een camping die staat voor kwaliteit en gastvrijheid. De mooie omgeving is zee..
Windermere Camping & Caravanning Club
Beachside Holiday Park Beachside Holiday Park ligt in de duinen met uitzicht over zee. Het strand is onderdeel van de camping. De kampeerplaatsen hebben een ondergrond van gras. Op de camping is een zwembad, een speelveldje en een groot sportveld. In de bar is t.v. aanwe..
Beachside Holiday Park
Yeatheridge Farm Caravan Park Dit is een complete camping waar het hele gezin zich thuis voelt met overdekt zwembad restaurant en bar met openhaardvuur voor de kille avonden. Mooi licht glooiend grasterrein met hoge heining die luwe plaatsen biedt, met camper- en caravanplaats..
Yeatheridge Farm Caravan Park
Fairfields Farm Op deze goed onderhouden landelijk gelegen camping zijn boerderijdieren aanwezig alsmede een eendenvijver en een meertje om te vissen (denk om de visakte). In de receptie van deze camping kunt u enkel producten kopen en superverse eieren. Op 5 km ..
Fairfields Farm
Clippesby Hall Clippesby Hall is een prachtig landgoed. Vanaf de camping zijn leuke uitstapjes te maken, te voet, per fiets of per auto. Een dagje met de kinderen naar Great Yarmouth is de moeite waard. Het museum Yesterday's World laat u de dingen uit de vorige ..
Clippesby Hall

Praktische informatie

Een geldig paspoort is verplicht. Bestuurders van motorvoertuigen moeten een geldig rijbewijs, een kentekenbewijs en een groene kaart hebben. Wanneer je met een aanhangwagen of een caravan rijdt, dien je de papieren bij je hebben. Engeland is geen lid van de EU. De Britse Pond is de nationale munteenheid.
...