Welkom in Engeland

Engeland

Engeland
Campings
347
Hoofdstad
Londen
Inwoners
50.714.000
Oppervlakte
130.395 km2
Valuta
Britse Pond

Campings in Engeland

• Londen
• Natuur
• Eten & Drinken

Natuur in Engeland

Engeland vormt samen met Schotland en Wales het Verenigd Koninkrijk. Het klimaat in er gematigd, in het zuiden zijn de temperaturen aanzienlijk hoger. Het landschap is indrukwekkend met glooiende heuvels en adembenemende kustlijnen.

Londen

De wereldstad Londen is ook zeker een bezoek waard. Neem een kijkje in de Londen Eye, het reuzenrad dat je op 135 meter hoogte de stad van een andere kant laat bekijken. Maar ook Buckingham Palace, de Big Ben en de Tower Bridge zijn highlights die je niet mag missen.

Eten & Drinken

Natuurlijk kennen we allemaal het English Breakfest met de witte bonen in tomatensaus. Maar heb je al eens een échte Fish ‘nd Chips gegeten? Of ga gezellig in de middag genieten van een Afternoon Tea, met allerlei lekkere zoete en hartige lekkernijen. Nog meer gezelligheid vindt je in één van de pubs rond de campings. 
Zeacombe House Deze camping ligt midden in het boerenlandschap, het is een vlak terrein en is verdeeld in vakken middels eenhoge heining die bescherming biedt tegen de wind Rustige camping speciaal voor de wat oudere mensen er zijn afhaalmaaltijden, maar er is op..
Zeacombe House
Mullion Holiday Park Mullion Holiday Park is een groot vermaakcentrum. Een relatief klein gedeelte van het terrein is ingericht voor kampeerders. Dit campinggedeelte is licht glooiend en biedt ruime plaatsen, meestal vlak en verhard. Op dit deel is ook een groot sportv..
Mullion Holiday Park
Bo Peep Caravan Park Bo Peep Caravan Park omvat een gedeeltelijk vlak en gedeeltelijk glooiend terrein en is gelegen nabij meren en een natuurreservaat dat in 1984 geopend is. In Adderbury zijn heel veel historische gebouwen te bewonderen. In de buurt van is ook een ij..
Bo Peep Caravan Park
Folkestone CCC Site Deze zeer mooi gelegen camping nabij de plaats Folkestone biedt een prachtig uitzicht over de zee en de krijtrotsen van Dover. Bij helder weer kunt u Frankrijk zien liggen. Het strand ligt 75 meter van de camping en is deels zand en deels kiezel. O..
Folkestone CCC Site
Unity Als u vanaf camping Unity de weg oversteekt, naar een voetpad door de duinen, bent u op het strand. Hier kunt u alleen bij vloed zwemmen (bij eb te gevaarlijk; drijfzand). Scooters, rolstoelen, etc. zijn te huur op de camping. Camping Unity bestaat..
Unity
Lower Lacon Caravan Park Er is een golfbaan in de buurt. Bij boeking op de camping is het de helft van de prijs. Shrewsburyis een oude stad op ongeveer 18 kilometer vanaf de camping. Iron Bridge is een toeristisch dorpje op ongeveer 25 kilometer van de camping. Op de campi..
Lower Lacon Caravan Park
Colliford Tavern Colliford Tavern is een camping gelegen bij het Colliford Lake middenin het prachtige Bodmin Moor, een unieke plek voor liefhebbers van rust en natuur.Er zijn volop wandelmogijkheden. Bij de camping behoren een sfeervolle pub en een restaurant. De..
Colliford Tavern
Lanyon Park Lanyon Park is een mooi aangelegde camping in een aantrekkelijke omgeving op ongeveer vijf kilometer van zee.Er is ruime gelegenheid voor sport en spel, zowel binnen als buiten. De camping heeft een overdekt zwembad en een bar. Het terrein is licht..
Lanyon Park
Poolsbrook Country Park Caravan Club site Dit terrein is in september 2008 officieel geopend. Het terrein is gelegen in een te ontwikkelen landschapspark waar eens een kolenmijn was. De opzet is ultramodern en milieuwvriendelijk. Men maakt gebruik van aardwarmte en zonnepanelen. In noodgev..
Poolsbrook Country Park Caravan Club site
Eskdale Camping and Caravanning Club Site Eskdale Club Site is een echte familiecamping. De camping is zeer geschikt voor jonge groepen tot 8 personen. Men noemt dit een camping Barn: compleet met keuken en recreatieruimte. Er zijn mooie speeltoestellen voor de kinderen aanwezig. U kunt he..
Eskdale Camping and Caravanning Club Site

Praktische informatie

Een geldig paspoort is verplicht. Bestuurders van motorvoertuigen moeten een geldig rijbewijs, een kentekenbewijs en een groene kaart hebben. Wanneer je met een aanhangwagen of een caravan rijdt, dien je de papieren bij je hebben. Engeland is geen lid van de EU. De Britse Pond is de nationale munteenheid.
...