Welkom in Engeland

Engeland

Engeland
Campings
347
Hoofdstad
Londen
Inwoners
50.714.000
Oppervlakte
130.395 km2
Valuta
Britse Pond

Campings in Engeland

• Londen
• Natuur
• Eten & Drinken

Natuur in Engeland

Engeland vormt samen met Schotland en Wales het Verenigd Koninkrijk. Het klimaat in er gematigd, in het zuiden zijn de temperaturen aanzienlijk hoger. Het landschap is indrukwekkend met glooiende heuvels en adembenemende kustlijnen.

Londen

De wereldstad Londen is ook zeker een bezoek waard. Neem een kijkje in de Londen Eye, het reuzenrad dat je op 135 meter hoogte de stad van een andere kant laat bekijken. Maar ook Buckingham Palace, de Big Ben en de Tower Bridge zijn highlights die je niet mag missen.

Eten & Drinken

Natuurlijk kennen we allemaal het English Breakfest met de witte bonen in tomatensaus. Maar heb je al eens een échte Fish ‘nd Chips gegeten? Of ga gezellig in de middag genieten van een Afternoon Tea, met allerlei lekkere zoete en hartige lekkernijen. Nog meer gezelligheid vindt je in één van de pubs rond de campings. 
Camping en Caravan Club Slapton Sands CCC Slapton Sands is een grascamping met deels verharde plaatsen. Prachtig uitzicht op zee en strand op korte astand van de camping. Dit landschap nodigd uit tot het maken van tochten zowel per auto als te voet. De stadjes Dartmouth en Kingsbridge..
Camping en Caravan Club Slapton Sands
Camping and Caravanning Club Lynton Deze camping ligt op glooiend terrein met deels verharde geegaliseerde staanplaatsen en ligt ca. 5 km van zee en strand bij de badplaatsen Lynton en Lynmouth met gezellige boulevard en diverse winkels, de camping heeft goede beschermingshagen tegen..
Camping and Caravanning Club Lynton
7 Acres Park 7 Acres Park camping ligt aan de rand van Eskadale Valley met veel beekjes, prachtige bossen en veel fiets- en wandelmogelijkheden. Er kan goed gevist worden op forel. De 7 Acres camping ligt aan de A595 die u in enkele minuten naar Gosforth bre..
7 Acres Park
Bo Peep Caravan Park Bo Peep Caravan Park omvat een gedeeltelijk vlak en gedeeltelijk glooiend terrein en is gelegen nabij meren en een natuurreservaat dat in 1984 geopend is. In Adderbury zijn heel veel historische gebouwen te bewonderen. In de buurt van is ook een ij..
Bo Peep Caravan Park
Colliford Tavern Colliford Tavern is een camping gelegen bij het Colliford Lake middenin het prachtige Bodmin Moor, een unieke plek voor liefhebbers van rust en natuur.Er zijn volop wandelmogijkheden. Bij de camping behoren een sfeervolle pub en een restaurant. De..
Colliford Tavern
Ripley Caravan Park Kamperen in Yorkshire op camping Ripley Caravan Park. De camping ligt vlakbij het genoeglijk rustige dorp Ripley, dat gedomineerd wordt door het kasteel dat al meer dan 600 jaar door dezelfde familie wordt bewoond. De camping is ontworpen om uw ..
Ripley Caravan Park
Thriftwood Holiday Park Op 1 uur rijden vanaf Dover vindt u de camping Triftwood, een camping met grasplaatsen en "hardstandings" in een bosachtige omgeving. De camping heeft een verwarmd buitenzwembad en er is een ruimte aanwezig om tv te kijken. Ook is er op deze campin..
Thriftwood Holiday Park
Wombleton Caravan & Camping Park Kamperen in Yorkshire op camping Wombleton Caravan & Camping Park Wombleton Caravan & Camping Park is een niet te groot park met een vriendelijke atmosfeer. De eigenaars wonen zelf op het park en beheren het. Het gevolg is dat je elk jaar weer ver..
Wombleton Caravan & Camping Park
Appuldurcombe Gardens Holiday Park Appuldurcombe Gardens Holiday Park is centraal gelegen op het mooie Isle of Wight. Het is een genoeglijke, vriendelijke camping. Tussen de camping en het apart gelegen stacaravanparkje, vindt u het beschutte en verwarmde zwembad met peuterbad (op..
Appuldurcombe Gardens Holiday Park
Webbers Farm Caravan & Camping Park Bij het Woodbury park hotel de kleine weg naar beneden voert naar de Woodbury camping, die keurig aangelegd is. Het is een glooiend terrein met enige terrassen. Tussen de vlakke weiden bevinden zich hagen. Ook zijn er enige bomen. Exeter en de z..
Webbers Farm Caravan & Camping Park

Praktische informatie

Een geldig paspoort is verplicht. Bestuurders van motorvoertuigen moeten een geldig rijbewijs, een kentekenbewijs en een groene kaart hebben. Wanneer je met een aanhangwagen of een caravan rijdt, dien je de papieren bij je hebben. Engeland is geen lid van de EU. De Britse Pond is de nationale munteenheid.
...