Welkom in Engeland

Engeland

Engeland
Campings
347
Hoofdstad
Londen
Inwoners
50.714.000
Oppervlakte
130.395 km2
Valuta
Britse Pond

Campings in Engeland

• Londen
• Natuur
• Eten & Drinken

Natuur in Engeland

Engeland vormt samen met Schotland en Wales het Verenigd Koninkrijk. Het klimaat in er gematigd, in het zuiden zijn de temperaturen aanzienlijk hoger. Het landschap is indrukwekkend met glooiende heuvels en adembenemende kustlijnen.

Londen

De wereldstad Londen is ook zeker een bezoek waard. Neem een kijkje in de Londen Eye, het reuzenrad dat je op 135 meter hoogte de stad van een andere kant laat bekijken. Maar ook Buckingham Palace, de Big Ben en de Tower Bridge zijn highlights die je niet mag missen.

Eten & Drinken

Natuurlijk kennen we allemaal het English Breakfest met de witte bonen in tomatensaus. Maar heb je al eens een échte Fish ‘nd Chips gegeten? Of ga gezellig in de middag genieten van een Afternoon Tea, met allerlei lekkere zoete en hartige lekkernijen. Nog meer gezelligheid vindt je in één van de pubs rond de campings. 
Bardsea Leisure Park Bardsea Leisure Park is een camping met vlak terrein en hardstanding plaatsen en is op loop afstand van de gezellige plaats Ulverstone. Het strand en de zee zijn ook te bewandelen. Er is een groot speelveld voor de kinderen en een gevarieerd aanbod..
Bardsea Leisure Park
Channel View Deze familie camping ligt 3 km van zee en strand bij de gezellige badplaatsen Lynton en Lynmouth. De camping is gelegen op glooiend terrein met vlakke verharde staanplaatsen naast de camping is een groot hotel gesitueerd met gezellige engelse pub e..
Channel View
Waveney River Centre Waveney River Centre is een camping met een eigen jachthaven met boothelling. Boten zijn te huur, maar een eigen boot kan ook meegenomen worden. De toren van de kerk is gebaseerd op de bouwstijl van het vroegere Mesopotamia. Waveney River Centre is..
Waveney River Centre
Oak Head Oak Head camping ligt aan de nieuwe hoofdweg A590 direct naast de afslag Ayside /Newbridge. Oak Head is een rustige camping met hardstanding plaatsen voor campers. Gelegen in bosrijk en heuvelachtig gebied. Goede vlakke staanplaatsen. Goed prijs-kw..
Oak Head
Park Cliffe Park Cliffe camping is gelegen tegen de helling van het Windemere meer. Het heeft een gezellig restaurant anex tv-ruimte en een bar. De sanitaire voorziening is goed. Er is een gezellige picknickplaats en goed ingerichte speelweide met speeltuig. O..
Park Cliffe
Fallowfield Dene Caravan Park Fallowfield Dene Caravan Park is een bosrijke camping voor kampeerders met caravan of camper. De kampeerplaatsen zijn gesitueerd op een aantal, door opgaande beplanting, van elkaar gescheiden velden. De meeste velden zijn in gebruik bij de vaste ka..
Fallowfield Dene Caravan Park
Woodhall Spa Camping And Caravanning Club De camping is op vlak terrein gelegen. Er kan in de omgeving goed gefietst worden, evenals wandelen. Vanaf Woodhall Spa Camping and Caravanning Club is het niet ver van de mooie stad Lincoln met zijn prachtige oude kathedraal, mooie universiteidsge..
Woodhall Spa Camping And Caravanning Club
Thetford Forest Camping And Caravanning Club Thetford Forest is een camping die in 2009 als beste camping is gewaardeerd. Het is een mooi aangelegde camping met een goed sanitair. Thetford Forest is gelegen tussen Norwich en Cambridge, waar musea te bezichtigen zijn en waar het gezellig winke..
Thetford Forest Camping And Caravanning Club
Sennen Cove Camping & Caravanning Club Site Sennen Cove is gelegen in het uiterste zuid- westen van Cornwall bij Land's End. De camping ligt hoog boven de oceaan en biedt een prachtig uitzicht. De voorzieningen zijn eenvoudig , maar van prima kwaliteit. Er zijn goede wandel- en fietsmogelijh..
Sennen Cove Camping & Caravanning Club Site
Merley Court Touring Park Mooi bosterrein op zwakke helling met in het bosje vrijstaande vakantiewoningen(lodges) , dichtbij het oude stadje Wimborne met zijn Minster. En ook niet ver van Bournemouth, Poole en de badplaatsen. Een echt bad, vaak zijn er gecombineerde cabine..
Merley Court Touring Park

Praktische informatie

Een geldig paspoort is verplicht. Bestuurders van motorvoertuigen moeten een geldig rijbewijs, een kentekenbewijs en een groene kaart hebben. Wanneer je met een aanhangwagen of een caravan rijdt, dien je de papieren bij je hebben. Engeland is geen lid van de EU. De Britse Pond is de nationale munteenheid.
...