Welkom in Engeland

Engeland

Engeland
Campings
347
Hoofdstad
Londen
Inwoners
50.714.000
Oppervlakte
130.395 km2
Valuta
Britse Pond

Kamperen op campings in Engeland

Engeland vormt samen met Schotland en Wales het eiland Groot-Brittannië. Wanneer u op een camping in Engeland verblijft, zult u merken dat de Engelsen zich anders voelen dan de mensen van het vaste land. Zo is Engeland nog niet overgestapt op de euro, maar wordt er nog steeds met de Britse pond betaald. Toch maakt dat voor de vakantieganger niet zoveel uit, hij zal zich op de camping gewoon prima vermaken. Het klimaat in Engeland is gematigd. Bent u op zoek naar de wat warmere temperaturen dat moet u een camping in het zuiden opzoeken. Gezelligheid vindt u in één van de pubs rond de campings. Hier kunt u gelijk goedkoop eten, erg handig natuurlijk wanneer u hier uw kampeervakantie doorbrengt. Wat u ook kunt doen is een bezoek aan de stad Londen brengen. Zoek een camping in de buurt, want in deze stad kunt u zich meerdere dagen vermaken. Kortom, wanneer u besluit te gaan kamperen op een camping in Engeland weet u zeker dat u een prima kampeervakantie tegemoet gaat.

Green Pastures Farm Caravan Park Green Pastures Caravan Park is gelegen op het terrein van de gelijknamige boerderij aan de rand van het 'New Forest'. De New Forest is een 375 km2 bos en heidelandschap in 1080 benoemd tot koninklijk jachtgebied door Willem de Veroveraar. Heden ten..
Green Pastures Farm Caravan Park
Dovercourt Caravan Park Dovercourt Caravan Park is een grote camping op vlak terrein met veel voorzieningen, waaronder een speelhal en sportfaciliteiten. Vlak aan zee gelegen. De Essex Sunshine Coast is bekend om haar mooie stranden waar je heerlijk kunt wandelen. Ook op ..
Dovercourt Caravan Park
Abbey Farm Caravan Park Abbey Farm Caravan Park is een mooie camping op vlak terrein met verharde staanplaatsen, goede sociale controle en er wordt door de gebroeders Perkins veel in geïnvesteerd. Het sanitair is mooi schoon, er is een nieuwe recreatieruimte met gezellig ..
Abbey Farm Caravan Park
Weir Caravan & Camping Park Kamperen in Yorkshire op camping Weir Caravan Park. De camping ligt aan de schilderachtige rivier Derwent aan de rand van Stamford Bridge. Een mooi gelegen Yorkshire dorp waar in 1066 een veldslag plaatsvond. Van hieruit zijn de kust, de Moors en ..
Weir Caravan & Camping Park
The Inside Park Na een paar km vrij smalle weg daalt de weg weer af en wordt de camping The Inside Park bereikt. Het is het park van een vroegere manor, met soms enorme bomen erin, veel gras, grindpaden, en hellingen. Een speeltuin op houtschilfers, voetbal op e..
The Inside Park
Greenhills Holiday Park De camping is gelegen in het Peak District. Bakewell is een toeristisch stadje en leuk om te bezichtigen en is bekend om zijn wereldberoemde taarten en puddingen. De camping heeft gescheiden velden. Vanaf Greenhills Holidaypark is het goed mogelijk..
Greenhills Holiday Park
Camping & Caravanning Club Umberleigh Camping en Caravan Club Umberleigh is een lichtglooiende verzorgde camping in bosrijke omgeving, met veel wandelmogelijkheden. De camping heeft ruime plaatsen. In de directe omgeving kunnen tuinen bezocht worden. Camping ligt nabij de Exmoors, he..
Camping & Caravanning Club Umberleigh
Woolacombe Golden Coast Zeer luxe gezinscamping met veel speelmogelijkheden o.a. wildwaterbaan, bungee jumpen, en nog veel meer. Kamperen in een prachtige omgeving, met eigen busdienst naar het strand.
Woolacombe Golden Coast
Ullswater Camping & Caravan Park Ullswater Camping & Caravan Park is een mooi park gelegen aan het Ullswater Lake is ruim van opzet ,veel groen, heeft beschutting tegen zon en wind. Er is een gezellige 'Engelish Pub and Recreation' ruimte. Ullswater Camping & Caravan Park Camping ..
Ullswater Camping & Caravan Park
Beacon Cottage Farm Park Beacon Cottage Farm Park is een sfeervolle, landelijke camping in Cornwall-stijl. Hoge bomen en struiken omzomen de kampeervelden.De voorzieningen, w.o. een winlkeltje en een huiskamerachtig binnenverblijf zijn eenvoudig, maar eveneens sfeervol. Op..
Beacon Cottage Farm Park
...