Welkom in Engeland

Engeland

Engeland
Campings
347
Hoofdstad
Londen
Inwoners
50.714.000
Oppervlakte
130.395 km2
Valuta
Britse Pond

Kamperen op campings in Engeland

Engeland vormt samen met Schotland en Wales het eiland Groot-Brittannië. Wanneer u op een camping in Engeland verblijft, zult u merken dat de Engelsen zich anders voelen dan de mensen van het vaste land. Zo is Engeland nog niet overgestapt op de euro, maar wordt er nog steeds met de Britse pond betaald. Toch maakt dat voor de vakantieganger niet zoveel uit, hij zal zich op de camping gewoon prima vermaken. Het klimaat in Engeland is gematigd. Bent u op zoek naar de wat warmere temperaturen dat moet u een camping in het zuiden opzoeken. Gezelligheid vindt u in één van de pubs rond de campings. Hier kunt u gelijk goedkoop eten, erg handig natuurlijk wanneer u hier uw kampeervakantie doorbrengt. Wat u ook kunt doen is een bezoek aan de stad Londen brengen. Zoek een camping in de buurt, want in deze stad kunt u zich meerdere dagen vermaken. Kortom, wanneer u besluit te gaan kamperen op een camping in Engeland weet u zeker dat u een prima kampeervakantie tegemoet gaat.

Leek Camping & Caravanning Club Site De camping ligt ongeveer 3 kilometer van het prachtige Peak District. Op korte afstand van de camping is zeilen en vissen mogelijk. Leek heeft veel interessante gebouwen en winkelcentra met diverse musea. Er is een themapark in de buurt voor alle l..
Leek Camping & Caravanning Club Site
Kendal Camping & Caravanning Club Kendal Camping & Caravanning Club Camping Is gastvrij en gezellig, 50 plaatsen dus niet al te groot. Persoonlijke service is hoog in het vaandel, alleen campers en caravans. Kendal Camping & Caravanning camping ligt op een glooiend terrein, maar h..
Kendal Camping & Caravanning Club
California Cross Camping & Caravanning Club Dit is de ideale plaats voor een perfecte vakantie, want het ligt tussen de wildernis van Dartmoor National Park en de mooie zandstranden van de South Devon Heritage Coast. Bigbury on Sea heeft één van de meest spectaculaire stranden. Hier kan men ..
California Cross Camping & Caravanning Club
Clent Hills Camping and Caravanning Club Site Er is een korting voor leden. De camping ligt in mooie omgeving vlakbij de stad Birmingham. De Camping & Caravanning Club is heuvelachtig gelegen en vlakbij de stad Birmingham. Niet ver van de C & C Club ligt Ironbridge met zijn volledig geklonken ..
Clent Hills Camping and Caravanning Club Site
Hylton Caravan Park Hylton Caravan Park camping behoort tot dezelfde exploitant als de Stanwix camping, maar deze heeft geen amusement en is een dependance van de Stanwix. Hylton Caravan Park camping is gesitueerd op een vlak gras terrein, in de directe omgeving van d..
Hylton Caravan Park
Constable Burton Hall Caravan Park Kamperen in Yorkshire op camping Constable Burton Hall Caravan Park Het Caravan Park is gelegen in het prachtige oude parkland van Constable Burton Hall. Het ligt in onbedorven boerenland aan de ingang van Wensleydale. Het ligt tegen het Yorkshire..
Constable Burton Hall Caravan Park
Brompton Caravan Park Kamperen in Yorkshire op camping Brompton Caravan Park. Brompton Caravan Park ligt aan de toegangsweg naar de Yorkshire Dales. Het is mooi vlak en ligt langs de oever van de rivier Swale. Dit betekent, dat men op de camping de hengel kan uitgooien..
Brompton Caravan Park
Dovercourt Caravan Park Dovercourt Caravan Park is een grote camping op vlak terrein met veel voorzieningen, waaronder een speelhal en sportfaciliteiten. Vlak aan zee gelegen. De Essex Sunshine Coast is bekend om haar mooie stranden waar je heerlijk kunt wandelen. Ook op ..
Dovercourt Caravan Park
Holmsley Caravan & Camping Site Holmsley Caravan & Camping Site ligt gedeeltelijk op een oud vliegveld uit de tweede wereldoorlog. Met uw caravan staat u mogelijk op de oude landingsbaan. De camping is groot en heeft 3 toiletgebouwen. Het aantal plaatsen met stroom is beperkt (12..
Holmsley Caravan & Camping Site
Shamba Holidays Shamba Holidays is een zeer goed verzorgde camping met prima faciliteiten waar het een genot is te kamperen. De camping is gelegen aan de rand van de New Forest. In de nabijheid ligt het dynamische Bournemouth met zijn winkels, zandstranden, restau..
Shamba Holidays
...