Welkom in Kroatië

Kroatië

Kroatië
Campings
103
Hoofdstad
Zagreb
Inwoners
4.491.543
Oppervlakte
56.538
Valuta
Kuna

Kamperen op campings in Kroatië

Kroatië is pas vanaf 1990 een onafhankelijk land. Sindsdien vindt de kampeerder steeds vaker een camping in dit land om een kampeervakantie door te brengen. Aan de Adriatische kust bevinden zich enkele toeristische gebieden waar veel toeristen een camping opzoeken. Een ander voor kampeerders interessant gebied is het schiereiland Istrië. Aangezien het klimaat hier bekend staat als zeer droog en warm weet u bijna zeker dat u een zonnige kampeervakantie tegemoet ziet. Andere aantrekkelijke plaatsen om een camping om te zoeken zijn de Adriatische kust van Dalmatië, Slit en Dubrovnik. Mocht u hier een camping hebben gevonden dan zou u eens een bezoek moeten brengen aan de oude stad van Dubrovnik. Dit wordt omgeven door zware torens en middeleeuwse muren, een indrukwekkende aanschouwing voor u als kampeerder. Mocht u in juli en augustus op vakantie zijn in de buurt van deze stad, wordt hier een zomerfeest gehouden, dat staat garant voor plezier. Kortom, wanneer u besluit te kamperen op een camping in Kroatië, weet u zeker dat u een leuke kampeervakantie tegemoet ziet.

Strasko Camping Strasko ligt in een mooie baai aan zee op loopafstand van de stad Novalja, die het toeristisch centrum is van Pag. Novalja is een gezellige stad, waar je overal de vriendelijke atmosfeer en de gastvrijheid van de lokale bevolking proeft en ..
Strasko
Valdaliso Camping Valdaliso ligt op een groen schiereiland, op slechts enkele minuten rijden van het centrum van Rovinj. Karakteristiek voor de camping is het kiezel- en rotsstrand van meer dan een kilometer lang. Het is de ideale plaats voor een zorgeloze v..
Valdaliso
Autocamp Pila Camping Pila is een familiecamping met goede faciliteiten, zoals een winkel en restaurant. Recentelijk zijn 132 afgebakende kampeerplaatsen volledig opnieuw ingericht. Langs de zee zijn plateaux gemaakt als ligweide en om gemakkelijk in zee te kome..
Autocamp Pila
Valkanela De uitgestrekte camping Valkanela ligt aan een schitterende baai. De camping beschikt over 1500 kampeereenheden met elektrische aansluitingen. Valkanela is een ideale plek voor een familie vakantie, maar ook voor liefhebbers van sport, recreatie en..
Valkanela
Vestar Camping Vestar, een van de betere campings in Rovinj, ligt 5 km ten zuiden van Rovinj, direct aan een kiezelstrand. De camping heeft gerenoveerd sanitair. Een groot zwembad zorgt voor het perfecte decor voor een rustige vakantie met het hele gezin...
Vestar
Amarin Camping Amarin gelegen aan de zee, is een grote camping met veel plaatsen, zowel veel schaduw of indien gewenst een zonnige plek.
Het sanitair is gedeeltelijk gerenoveerd en een gedeelte is nog verouderd maar wel schoon. Een zwembad is aanwe..
Amarin
Zablace Camping Zablace ligt aan het kiezelstrand Vela Plaza, dat 1800 meter lang is en een uniek uitzicht biedt op de omringende eilanden. Het gebruik van zwembad en fitnessruimte in Wellnesscentrum Baska is bij de prijs inbegrepen. Ook bij het strand is ..
Zablace
Naturist Park Koversada Camping Camping Koversada is groot maar verdeeld in kleinere campings. Het grootste deel ligt aan zee. Er zijn goede en zeer schone toiletgebouwen. Verder kunnen er diverse sporten beoefend worden. Het appartementen complex van Koversada vormt het meest lu..
Naturist Park Koversada Camping
Konobe - FKK In een goed beschermde baai, ongeveer 3 km van het stadje Punat, ligt de naturisten camping Konobe. Op de zonnige terrassen, rijk voorzien van mediterrane kruiden, wordt hier de cultuur en het vrije gevoel van naturisme gepromoot. Hier leef je met ..
Konobe - FKK
Polari Deze camping ligt in een schilderachtige baai van een 2 km lange kust waar de gasten bij de zomerhitte kunnen genieten van de schaduw van de naaldbomen. Als kampeerder kun je je beter afvragen wat heeft men NIET te bieden op deze camping. Er zijn 1..
Polari
...