Welkom in Kroatië

Kroatië

Kroatië
Campings
104
Hoofdstad
Zagreb
Inwoners
4.491.543
Oppervlakte
56.538
Valuta
Kuna

Kamperen op campings in Kroatië

Kroatië is pas vanaf 1990 een onafhankelijk land. Sindsdien vindt de kampeerder steeds vaker een camping in dit land om een kampeervakantie door te brengen. Aan de Adriatische kust bevinden zich enkele toeristische gebieden waar veel toeristen een camping opzoeken. Een ander voor kampeerders interessant gebied is het schiereiland Istrië. Aangezien het klimaat hier bekend staat als zeer droog en warm weet u bijna zeker dat u een zonnige kampeervakantie tegemoet ziet. Andere aantrekkelijke plaatsen om een camping om te zoeken zijn de Adriatische kust van Dalmatië, Slit en Dubrovnik. Mocht u hier een camping hebben gevonden dan zou u eens een bezoek moeten brengen aan de oude stad van Dubrovnik. Dit wordt omgeven door zware torens en middeleeuwse muren, een indrukwekkende aanschouwing voor u als kampeerder. Mocht u in juli en augustus op vakantie zijn in de buurt van deze stad, wordt hier een zomerfeest gehouden, dat staat garant voor plezier. Kortom, wanneer u besluit te kamperen op een camping in Kroatië, weet u zeker dat u een leuke kampeervakantie tegemoet ziet.

Valkanela De uitgestrekte camping Valkanela ligt aan een schitterende baai. De camping beschikt over 1500 kampeereenheden met elektrische aansluitingen. Valkanela is een ideale plek voor een familie vakantie, maar ook voor liefhebbers van sport, recreatie en..
Valkanela
Autocamp Pila Camping Pila is een familiecamping met goede faciliteiten, zoals een winkel en restaurant. Recentelijk zijn 132 afgebakende kampeerplaatsen volledig opnieuw ingericht. Langs de zee zijn plateaux gemaakt als ligweide en om gemakkelijk in zee te kome..
Autocamp Pila
Naturist Park Koversada Camping Camping Koversada is groot maar verdeeld in kleinere campings. Het grootste deel ligt aan zee. Er zijn goede en zeer schone toiletgebouwen. Verder kunnen er diverse sporten beoefend worden. Het appartementen complex van Koversada vormt het meest lu..
Naturist Park Koversada Camping
Njivice Camping Njivice ligt langs het strand aan een vredige baai; een groene oase van rust en kalmte. De camping ligt maar 400 meter van het centrum van Njivice. Komende op het eiland Krk is het één van de eerste campings en een goede basi..
Njivice
Konobe - FKK In een goed beschermde baai, ongeveer 3 km van het stadje Punat, ligt de naturisten camping Konobe. Op de zonnige terrassen, rijk voorzien van mediterrane kruiden, wordt hier de cultuur en het vrije gevoel van naturisme gepromoot. Hier leef je met ..
Konobe - FKK
Zaton Holiday Resort - Camp Zaton Holiday Resort-Camp is een van de weinige Kroatische campings met een zandstrand. Door het langzaam in zee aflopende strand is het veilig voor kinderen. Maar er is ook een verwarmd zwembad, één voor volwassenen van 940 m2 en een kin..
Zaton Holiday Resort - Camp
Valalta Naturist Camp De uitgebreide sportfaciliteiten enthousiasmeren jong en oud: beachvolleybal, tennis, tafeltennis, bowling of het Valalta-sport programma met yoga, gymnastiek, aerobic, aqua-aerobic en dansscholen. Wie zich wil laten verwennen, bezoekt het gezondhe..
Valalta Naturist Camp
Zablace Camping Zablace ligt aan het kiezelstrand Vela Plaza, dat 1800 meter lang is en een uniek uitzicht biedt op de omringende eilanden. Het gebruik van zwembad en fitnessruimte in Wellnesscentrum Baska is bij de prijs inbegrepen. Ook bij het strand is ..
Zablace
Valdaliso Camping Valdaliso ligt op een groen schiereiland, op slechts enkele minuten rijden van het centrum van Rovinj. Karakteristiek voor de camping is het kiezel- en rotsstrand van meer dan een kilometer lang. Het is de ideale plaats voor een zorgeloze v..
Valdaliso
Porto Sole Camping Porto Sole is gelegen in een beschutte inham bij de zee. De kampeerplaatsen zijn bij de zee, op de zonnige weiden of in het dennenbos. Deze, vooral bij gezinnen die samen hun vakanties willen doorbrengen populaire camping, is een geliefde v..
Porto Sole
...