Welkom in Zweden

Zweden

Zweden
Campings
265
Hoofdstad
Stockholm
Inwoners
9.045.389
Oppervlakte
449.964
Valuta
Zweedse Kroon

Kamperen op campings in Zweden

Voor een kampeervakantie is Zweden een uitgelezen plek. Met caravan of camper trekt u van camping naar camping in Zweden, of u gaat vrij kamperen op één van de aangewezen plaatsen. Zweden is ongeveer 11 keer zo groot als Nederland. Het is een zeer kampeervriendelijk land met veel mogelijkheden voor zowel kamperen met camper, caravan of een trektocht met fiets en tent. Ook zonder eigen mobiel onderkomen is kamperen in Zweden mogelijk, want alle campings beschikken over zogenaamde “stuga’s” (trekkershutten) uiteenlopend van zeer eenvoudige tot zeer luxe. De taal hoeft geen probleem te zijn. De mensen zijn vriendelijk en behulpzaam en spreken over het algemeen goed Engels of Duits. Campingnavigators van Campingnavigator willen u graag verder op weg helpen. Hun adressen vindt u onder “onze consulenten” op de campingpagina. Wij wensen u een aangename kampeervakantie in Zweden toe.


Quickstop op de campings in Zweden

De Zweedse campings kennen het ‘Quickstop’-systeem. Dit houdt in dat u, als u na 21.00 uur op de camping arriveert en voor 9.00 uur weer vertrekt, kunt profiteren van een korting. Er wordt u een plaats toegewezen. Op deze manier kampeert u op de Zweedse campings tegen een gereduceerd tarief en kunt u vooral op doortrek de kosten wat drukken.

Water en vissen op en bij de campings in Zweden

Zweden is een land van meren en daarom is het niet verwonderlijk dat de meeste campings aan een meer liggen met een natuurbad, met steigers rondom het bad, waarbinnen de kinderen kunnen zwemmen. Een aantal campings hebben in het meer een vlot waarop een duiktoren is geplaatst. Maar niet alleen voor de zwemmers, ook voor sportvissers is Zweden het ideale kampeerland. Vrijwel elke camping ligt aan een groot of minder groot meer, dus de vissers kunnen op de camping hun favoriete sport beoefenen. Deze meren herbergen veel en grote vissen. Vissen mag echter niet zomaar. Je hebt bijna voor elk meer een “fiskekort” (viskaart) nodig. Vanaf 16 jaar is een viskaart verplicht. Beneden de 16 jaar geldt vaak 50% korting en de allerkleinsten worden meestal geacht op de familiekaart te vissen. Bij twijfel informeer ter plaatse op de camping of bij een toeristenbureau. Alleen aan de kust is vissen zonder vergunning toegestaan. Wilt u er zeker van zijn dat u in de buurt van een meer of een natuurgebied kampeert, dan kunt u op de site www.campingwijzer.nl op het bij de camping behorende kaartje kijken. Door op “beide” te klikken krijgt u een indruk van het gebied rond de camping door middel van het satellietbeeld.

Bezienswaardigheden rondom de campings in Zweden

De meeste campings in Zweden liggen in de buurt van, of op niet al te grote afstand van interessante bezienswaardigheden en/of evenementen. De beheerders van de campings kunnen u daar alles over vertellen. Ook de VVV (turistburo) informeren u graag over wat er in de buurt te doen is. Veel kunt u vinden in de uitgebreide catalogi die daar gratis verstrekt worden. Ook kunt u bij de VVV gegevens verkrijgen omtrent wildwatervaren, vlotvaren, railfietsen en survivaltochten. Niet zelden kan men zich hier voor dergelijke sportieve activiteiten inschrijven. Maar ook de campingbeheerders van de Zweedse campings organiseren diverse activiteiten voor hun campinggasten. Elk gebied in Zweden heeft wel iets speciaals aan bezienswaardigheden te bieden. Eén van de bekendste gebieden in Zweden met in het oog staande bezienswaardigheden is wel Småland met haar glasdistrict en Astrid Lindgrens wereld. De boeken over de avonturen van Astrid Lingrens’ Pipi, Emil en de kinderen van Bullerbyn zijn allemaal verfilmd. De plaatsen waar zich dit afspeelt zijn een bezoekje met uw kinderen zeker waard. Maar ook andere provincies en landschappen bieden interessante bezienswaardigheden. De provincie Dalarna is bekend om z’n houtsnijwerk. Het Dalarna paardje, een fraai gesneden en beschilderd houten paardje komt er vandaan. Bovendien vindt u overal in Zweden campings in prachtige natuurgebieden met uitgezette wandel en/of fietsroutes die leiden langs gebieden met historie zoals de rotstekeningen en kastelen. De natuur met woeste stromen en watervallen maken Zweden tot een avontuurlijk, rustgevend kampeerland vol bezienswaardigheden. Ga in ieder geval voor uzelf na wat u wilt of wat u zoekt. Houdt u van een rustige omgeving, historie of wilt iets ondernemen,of wilt u oude stedencentra bekijken tijdens de kampeervakantie? Zweden heeft het allemaal.

Tradities rondom de campings in Zweden

Zweden kent veel tradities. Er is dan ook een grote kans dat u tijdens uw kampeervakantie zo’n traditie meemaakt. De bekendste tradities in Zweden zij wel de Midzomerviering en het Luciafeest op de 13e december. Midzomer wordt traditioneel gevierd in het weekend zo dicht mogelijk bij de 20e juni, de officiële datum. Het begint al op de dag voorafgaande aan de 20e juni, met “midsommarafton”. De winkels zijn vroeg gesloten, houd daar rekening mee voor uw inkopen wanneer u in deze tijd in Zweden kampeert. Voor de rest staat het leven op een laag pitje en blijft men het hele weekend bezig met de midzomerviering. Vaak tot maandagmiddag. Tijdens en voor de Midzomerviering kan het erg druk zijn op de camping. Reserveren is aanbevolen. Sommige campings verhogen hun prijzen tijdelijk, omdat de kosten voor de activiteiten op de camping betaald moeten worden. Een traditie is ook dat huwelijk en doop vaak uitbundig worden gevierd in klederdracht en veel eten, drinken, dansen en volksmuziek. Wellicht dat u tijdens de vakantie zo’n huwelijk meemaakt. De traditionele Luciaviering wordt gevierd op de 13e december. Dan komen in de vroege morgen meisjes in witte kleren met kaarsjes op hun hoofd het gezin wekken en trakteren op een ontbijt. De oudste dochter uit het gezin speelt vaak de Heilige Lucia. Het dorp kiest jaarlijks een eigen Lucia. Men eet tijdens dit feest de z.g. “Lussekatter” (gele saffraanbroodjes). Zweden is een prachtig kampeerland, maar de tradities te leren kennen en te beleven is even interessant.

Wat te weten over kamperen en campings in Zweden

Kamperen in Zweden en het land ontdekken kan op meerdere manieren. Zweden kent ook het unieke Allemansrätt (Allemansrecht). Hierdoor kunt u zich vrij bewegen in het Zweedse platteland. Het geeft u rechten maar zeker ook verplichtingen. Informeer ter plaatse. Enkele Nederlandse campingeigenaren hebben voor u een route uitgezet. Te denken valt aan Rondje Zweden (www.rondjezweden.nl), welke begint in Denemarken, doorgaat tot Zweden en weer in Denemarken eindigt. Wanneer u gaat kamperen op één van de Zweedse campings, zijn er een aantal zaken die handig zijn om te weten. Het weer is ongeveer hetzelfde als in Nederland. Toch, als er een hogedrukgebied boven Rusland hangt profiteert Zweden meestal mee. Op de meeste campings kunt u een hut (stuga) huren. Deze variëren van 2-4 persoons tot 4 – 8/12 persoons. De 2 – 4 pers. bevatten meestal 2 stapelbedden 4 stoelen een tafel en een kooktoestel. De 4 -8/12 pers. zijn uitgerust met voldoende slaapplaatsen verdeeld over een aantal slaapkamer(tje)s, met een eigen wc, een douche en keuken. In de nog luxere is een TV en internet aansluiting aanwezig. De campingplaatsen zijn bij de grotere campings ingedeeld in normaal en comfortplaatsen. De comfortplaatsen hebben meestal een aansluiting voor waterafvoer, waterleiding, kabelaansluiting voor de TV. Vrijwel alle campings hebben een internet aansluiting, wel of niet draadloos. Op heel veel campings zijn geen afgebakende campingplaatsen en mag u dus zelf uw “stekkie” uitzoeken, maar u moet wel rekening houden met de afstand tussen de caravan van u en die van uw buurman i.v.m. brandgevaar. Vraag de beheerder naar de voorschriften hieromtrent.Op iedere camping vindt u stortplaats voor het chemisch toilet en een plaats waar campers water kunnen inslaan en de vuilwatertank legen. In Zweden is het verboden een emmer onder de afvoer van de caravan te plaatsen. Het is verplicht een afsluitbare tank of daartoe geschikte waterzak te gebruiken.
Over het algemeen ligt centraal op de camping het servicehus (toiletgebouw). Hier vindt u de douches en de toiletten, ook z.g. handicaptoilet, en een plaats om baby’s te verzorgen, maar ook de plaats waar u kunt wassen met de hand of machine. Veelal zijn er droogtrommels of droogkasten aanwezig. Wasmachines en droogapparatuur zijn niet gratis. Meestal vindt u ook een keuken in het servicehus, voorzien van kooktoestellen, een oven en magnetron en een grote of kleine “opholdstue” (kantine) waar u de pas bereidde maaltijd kunt nuttigen, of het laatste nieuws op de TV bekijken. Er is ook gelegenheid om de afwas te doen. Soms is deze voorziening buiten onder een afdak aangebracht. Neem voor de caravan of camper voldoende gas mee. In zweden is het moeilijk om propaangas te krijgen en butaan is helemaal niet mogelijk.
BBQ is ook toegestaan, mits dit minimaal op 30 cm van de grond gebeurt. Vuur aanleggen bij tent, caravan of camper is maar zelden toegestaan. Houdt daarbij wel rekening met de windrichting want uw buurman houdt misschien niet van kampvuur. Op de camping is meestal wel een vuurplaats aanwezig waar u lekker kan vuurtje stoken en een praatje maken met de andere gasten van de camping.
Juli is de maand wanneer de meeste Zweden gaan kamperen en dan is het een beetje drukker op de campings. Reserveren is bijna nooit nodig voor de camping, maar wel voor het huren van een stuga. Reserveringen kunt u regelen via www.campingwijzer.nl. Op de campingpagina staat overal het email adres van de camping, en via “reserveer deze camping” kan u de camping van uw keuze heel gemakkelijk reserveren.

De bereikbaarheid van Zweden en haar campings

Tot voor enkele jaren terug waren de campings in Zweden alleen bereikbaar met een veerboot. Sinds de Öresundbrug klaar is heeft men meer mogelijkheden om Zweden en haar campings te bereiken. Een veel gebruikte route is met de ferrie van Putgarden naar Rødbyhaven en vervolgens van Helsingør naar Helsingborg. Men kan ook deels met de boot en deels over land. Eerst ven Putgarden naar Rødbyhaven en daarna over de Öresundbrug (tolbrug) Denemarken naar Zweden.Helemaal over land en bruggen reizen is ook mogelijk. Via Kolding in Denemarken en vervolgens via de Kleine Belt (tolvrij), de Grote Belt (tolbrug) en de Öresundbrug. Maar een nog steeds geliefde route is door Denemarken en dan van Frederikshaven naar Götenborg. Maar er zijn meerdere ferries die op Zweden varen. Kijk daarvoor op www.campingwijzer.nl en klik op “handige links” en vervolgens op de ferrie van uw keuze.

Huisdieren op de campings in Zweden

Honden zijn van harte welkom op de camping, mits aangelijnd. Uitlaten gebeurt buiten de camping. Een zakje meenemen en uitwerpselen opruimen. Let op . Uw hond heeft wel de nodige inentingen nodig. Begin daar tijdig mee. Meer informatie hierover is te vinden op www.hetinvloket.nl onder het kopje bedrijfstakken/particulieren, of op www.europa.eu/abc/travel/pets/index_nl.htm en op www.knmvd.nl, maar ook uw dierenarts kan u helpen.

Geldzaken in Zweden

We willen beginnen met het ontzenuwen dat Zweden een duur land is. De prijzen van de levensbehoeften vallen ontzettend mee. Zelfs uit eten gaan is niet uitermate duur. De Zweden hebben een paar jaar geleden tegen de Euro gestemd. Toch zijn er diverse campings waar u met Euro’s kunt betalen. U betaalt dan wel iets meer. In Zweden betaalt men met de Zweedse kroon. Op dit moment is SEK 100,= ongeveer € 8.54.
U kunt vrijwel overal betalen met de creditkaart en pinnen. Let op de logo’s op de winkeldeur of bij de kassa. Het is verstandig om altijd een bedrag aan Zweedse kronen bij de hand te hebben. De Maestro betaalkaart wordt niet overal geaccepteerd. Bij tankstations kunt u betalen met de Creditkaart, de Mastercard en via de Sedelautomaat (contant geld in een automaat doen) buiten de openingstijden, maar ook tijdens de openingstijden. Met KONTO worden de automaatpompen aangeduid. Hiervoor hebt u een Zweedse tankkaart nodig. Diesel en benzine is overal verkrijgbaar. LPG is moeilijk verkrijgbaar.

Wat te weten over de wegen en verkeersregels in Zweden

Wanneer u op een camping in Zweden gaat kamperen is het handig dat u op de hoogte bent van de plaatselijke verkeersregels. De Zweedse wegen zijn goed onderhouden en alleen rondom de grote steden gematigd druk. Buiten de bebouwde kom zijn de maximumsnelheden 110, 90 en 70 km/h afhankelijk van het soort weg. Binnen de bebouwde kom is het maximum altijd 50 km/h en in de woonwijken 30 km/h. Voor auto’s met een aanhanger geldt 80 km/h. Het verkeer op het verkeersplein heeft voorrang op het verkeer van de toevoerwegen. De wegen maken relaxt toeren met camper, caravan of motor en fiets mogelijk. Houdt het ook relaxt, want de boetes zijn niet mals.
Kinderen tot 7 jaar (ook toeristen) zijn verplicht in om in een kinderzitje te zitten. Ondanks de kilometerslange wildafrasteringen (vildstängelse) moet u rekening houden met overstekend wild, vooral in de ochtend of bij avondschemering. Radarapparatuur is verboden. Het toegestane alcoholpromillage is 0,2 promille. Het is verplicht een gevarendriehoek in de auto te hebben. Overdag is dimlicht verplicht.
Voor pech onderweg is er de Zweedse wegenwacht (Assistancekåren) tel: 020-912912. Bij ongeval kunt u overal in Zweden 112 bellen. Weet u niet hoe de straat of weg heet waar u bent, geen nood, de hulpdiensten weten uw mobiele telefoon te traceren.

Benodigde (reis)documenten in Zweden

Wanneer u besluit te gaan kamperen in Zweden is het noodzakelijk dat u de juiste documenten bij zich heeft. Zweden is lid van de EU. Wanneer u naar Zweden reist heeft u geldig paspoort of ID-kaart nodig. Kinderen onder de 16 jaar moeten in het bezit zijn van een geldige toeristenkaart of moeten bij één van de ouders in het paspoort zijn ingeschreven. Voor het besturen van de auto hebt u een geldig nationaal of internationaal rijbewijs nodig. Verder is het kentekenbewijs voor de auto en caravan verplicht. Vergeet ook de groene internationale verzekeringskaart en een nationaliteitsteken NL achter op auto en caravan niet. Meer informatie over benodigde reisdocumenten voor een kampeervakantie in Zweden, vindt u op www.camping.se. U kunt ook bellen met de Zweedse ambassade in Den Haag, tel. 070-4120200.

Ziekte, artsen en apotheken

Bij ziekte kunt u zich vervoegen bij de “Vårdcentral” (gezondheidscentrum) of bij een plaatselijke “Läkare” (de dokter) en voor medicijnen bij de “Apotek” (apotheek). Inwoners uit alle EU-lidstaten zijn in het bezit van een Europese zorgpas. In het geval van ziekte of ongeval kan dit pasje getoond worden. Toch kan het zo zijn dat u bij binnenkomst in het gezondheidscentrum een bedrag moet betalen. Medicijnen zijn alleen verkrijgbaar op recept.

Douanevoorschriften van en naar Zweden

De in- en uitvoer van goederen van en naar Zweden is niet onbeperkt. Persoonlijke bezittingen mogen vrij worden ingevoerd. Personen boven de 20 jaar mogen vanuit een ander EU-land invoeren: 10 liter sterke drank, 20 liter zware wijn en 90 liter wijn (waarvan niet meer dan 60 liter mousserende wijn) en 110 liter bier. Personen boven de 18 jaar mogen vanuit een ander EU-land 800 sigaretten of 400 cigarillas of 200 sigaren of 1 kg tabak vrij invoeren. Alle levensmiddelen, behalve vers vlees, voor eigen gebruik mogen vrij ingevoerd worden. Bij twijfel kunt u www.tullverket.se raadplegen. Medicijnen zonder verdovende middelen mogen vrij meegenomen worden. Medicijnen met verdovende middelen zijn beperkt toegestaan. Voor informatie : Socialstryrelsen, (sociaal bestuur) Lakemedelsavdelingen P.O. (geneesmiddelenafdeling), Box 607-S-751, 25 Uppsala.

Blekinge Kampeert U op een camping in Blekkinge dan heeft U een kampeervakantie in het Zuidoosten van Zweden. Met Tent, caravan of camper is het heerlijk kamperen op campings in Blekkinge, want Blekinge wordt wel de tuin van Zweden genoemd. Blekinge is de kleinste provincie van Zweden, dit betekent dat.. Dalarna   Dalarna is voor kampeerders een geliefde vakantieprovincie. U bent niet alleen op een camping in Dalarna, want de Zweden gaan zelf het liefst naar Dalarna voor een korte of langere kampeervakantie. De campings in Dalarna kunnen dus in het hoogseizoen vol staan, maar er zijn zo veel campi.. Gävleborgs län   Een kampeervakantie op een camping in Gävleborgs län is vakantie vieren aan een meer of rivier midden tussen uitgestrekte bossen en landerijen. Met caravan of camper is het heerlijk vertoeven op één van de campings in Gävleborgs län, want U bent in een d.. Halland   Een strandvakantie op een camping in Halland is anders dan verwacht. Kampeert U met tent camper of caravan op een camping in Halland dan ligt deze camping aan de kust van tussen Helsingborg en Göteborg. Langs deze kust is nauwelijks eb en vloed en soms loopt het grasland tot in zee... Härjedalen   Tijdens uw kampeervakantie niet de doorgaande route blijven volgen, maar een camping opzoeken op één van de zijwegen. Op de camping van Sveg kunt u de keuze maken. Rechtsaf weg 45 de “Inlandsvagen” naar het noorden volgen, of linksaf de uitgestrekte natuur .. Jämtlands län   Tijdens uw trektocht naar het noorden komt u heel wat campings in Jämtlands län tegen. Tijdens uw kampeervakantie komt u de meeste campings tegen langs de “Inlandvagen” (weg 45 naar het noorden), maar onderweg met caravan of camper is het aantrekkelijk ook.. Lapland Campings zijn er in Zweeds-Lapland van eenvoudig tot zeer comfortabel. Gaat u straks richting Noordkaap? Kampeer dan eens wat langer op een Zweedse camping in Lapland! Sauna’s vindt U op elke camping, want zonder sauna wordt een camping in Zweden niet goedgekeurd. De natuur is overwel.. Norrbottens län   Bij een trektocht langs campings richting Noordkaap is het aantrekkelijk de “Inlandsvagen” door Norrbottens län te volgen. U reist dan met caravan of camper door uitgestrekte bossen, langs de mooiste meren en heeft uitzicht op de bergen in Noorwegen. Langs een aantal sne.. Öland Öland is geschikt voor de kampeerder die hoge eisen stelt aan een kampeervakantie met camper, caravan of tent, het ideale gebied om de vakantie door te brengen. Öland heeft een groot aantal mooie campings met uitstekende voorzieningen en deze campings bieden u een ideale plek om te k.. Örebro län   Tijdens Uw kampeervakantie op één van de campings in Örebro län verblijft U in het hart van Zweden. Örebro ligt aan het kruispunt waar de (snel) wegen Oslo – Stockholm (E18) en Göteborg – Stockholm (E20) samenkomen. Door deze centrale ligging.. Östergötland Haast elke camping in Östergötland ligt aan het water. Water is tijdens Uw kampeervakantie altijd de spil van Uw vakantieplezier als U met caravan of camper op een camping in Östergötland staat. Dwars door Östergötland loopt het Göta kanaal. Een kanaal dat sind.. Skåne Wanneer u op een camping in Skåne kampeert, brengt u de vakantie door in de zuidelijkste provincie van Zweden. Dit deel van Zweden heeft lange tijd tot Denemarken behoord en de Deense invloeden zijn nog duidelijk terug te vinden in het landschap, de cultuur en de taal. Rondom de campings.. Småland Småland (klein-land) is een landschap dat is opgebouwd uit een vijftal provincies, die geheel of gedeeltelijk deel uitmaken van Småland. Landschap Småland is 29.330 km² groot en bestaat voor ± 50% uit bos en voor ± 14% uit landbouwgrond. Het grootste gedeel.. Södermanland   Kampeert u op een camping in Södermanland, dan verblijft u op een camping ten westen van Stockholm. Södermanland ligt ten zuiden van de Mälaren, een uitgestrekt merengebied tussen Örebro en Stockholm en met een open vaarverbinding naar de Oostzee. Het landsc.. Stockholms län   Bent u tijdens uw kampeervakantie op een camping in Stockholms län, dan houdt u vakantie in het scherengebied rondom de hoofdstad. Met tent, camper of caravan is het heerlijk toeven op één van de campings in Stockholms län, want dit is hét typisch.. Uppland Bent u tijdens uw kampeervakantie op een camping in Uppland, dan houdt u vakantie in het scherengebied ten noorden van de hoofdstad. Met tent, camper of caravan is het heerlijk toeven op één van de campings in Uppland, want dit is hét typische scheren landschap dat.. Värmland   Kamperen op een camping in Värmland is populair bij de Nederlanders, want Värmland heeft de meeste zonne-uren van heel Zweden. Grote kans dat u met caravan of camper op een camping staat met Nederlandse eigenaren. Veel Nederlanders hebben een tweede huis of ander bezit in .. Västerbottens län   Zodra u tijdend uw kampeervakantie een camping in Västerbottens län aan doet, bent u in Lapland. In het binnenland van Västerbottens län bent u in het gebied van de “Samen” zoals de lappen officieel genoemd worden. Met caravan of camper trek.. Västernorrlands län   Tijdens uw kampeervakantie met caravan of camper in Västernorrlands län, verblijft u op een camping aan de oostkust van Zweden, langs de Botnische golf. De kust wordt hier de “Höga kusten” genoemd vanwege de hoog uit het water oprijzende rotspartijen die z.. Västmanland   Kamperen tijdens uw vakantie op een camping in het hart van Zweden. U bent in de landstreek Västmanland. In dit centrale deel van Zweden kampeert u tussen de landerijen, of temidden van de natuur. Västmanland heeft u als kampeerder veel te bieden. De landstreek Vä.. Västra Götalands län   Tijdens u kampeervakantie met tent, caravan of camper heeft u de campings voor het uitzoeken in Västra Götalands län. Dit gebied staat bekend als de graanschuur van Zweden, maar er is ook redelijk veel Industrie. Te denken valt aan de papierindustrie in het plaat..
Gökaskratts Camping Gokaskratts Camping is een rustige camping waar het prettig kamperen is. Gokaskratts Camping heeft een goed onderhouden en schoon toiletgebouw. Klein, keurig restaurant. Bij de receptie van de camping is een ruim parkeerterrein. Vriendelijke behulp..
Gökaskratts Camping
Blidingsholms Gård Familie Camping Blidingsholm Gård Familiecamping gelegen aan een prachtig meer, midden tussen de bossen, waar gezwommen en gevist kan worden. Blidingsholm Gård Familiecamping verhuurt kano's waarmee prachtige tochten over het meer gemaakt kunnen worden..
Blidingsholms Gård Familie Camping
Gräsmarksgården Op een van de meest idilysche plaatsen in Zweden vindt u Gräsmarksgården. Een ideaal uitgangspunt voor een ontdekkingstocht door de provincie Värmland. Gräsmarksgården is een kleinschalig vakantiepark en een drie-sterren ..
Gräsmarksgården
Tingsryds Camping Tingsryds Resort is een mooie kindvriendelijke gezinscamping. Tingsryds Resort schitterend gelegen aan het Tiken meer met 225 plaatsen, vele met uitzicht over het meer. Camping plaatsen met stroom, kabel tv en deels riolering aanwezig. Ook diverse..
Tingsryds Camping
Dalskärs Camping Dalskärs Camping heeft naast de ruime plaatsen op de camping ook trekkershutten en een verwarmd kinderbad. Openlucht natuurbad aan de Oostzee met duikplank en zonneweide. Voor de kleintjes is een openluchtbadje aangelegd op de camping. De Dals..
Dalskärs Camping
Hätte Camping Hätte Camping een rustige gezinscamping onder Nederlandse leiding. Hätte Camping ligt aan het prachtige meer Sommen. De camping is uitgerust met een tweetal toiletgebouwen die blinkend schoon worden gehouden. Er is een gebouw speciaal vo..
Hätte Camping
Jälluntofta Camping Jälluntofta Camping een rustige gezinscamping in een prachtige natuurlijke omgeving. Jälluntofta Camping bestaat eigenlijk uit twee delen. Aan de ene kant de camping met stuga's en in het prachtige bos een aantal vakantiehuizen (bungalows..
Jälluntofta Camping
Camp Route 45 CAMP ROUTE 45 WERD IN 2011 OVERGENOMEN DOOR EEN NEDERLANDS ECHTPAAR EN IS HELEMAAL GERENOVEERD. MET EEN NATUUR ZWEMBAD EN DE MOGELIJKHEID OM IN RIVIER TE ZWEMMEN . OOK KUN JE VANAF DE LUIE STOEL IN DE RIVIER VISSEN HET PLAATSJE HAMMERDAL IS OP ..
Camp Route 45
Värnamo Camping Prostsjön Värnamo Camping Prostsjön is een 3 sterren camping nabij het idylisch centrum van Värnamo. Het centrum ligt op loopafstand. De camping biedt plaats aan 70 caravans en tenten. Daarnaast 24 trekkershutten waarvan 4 met douche. De gebou..
Värnamo Camping Prostsjön
Getnö Gård Lake Asne Resort Getnö Gård Natur Camping een prachtige uitvalbasis voor kanosafaries, wandel en fietstochten. Vissen onder leiding van een gids naar goede visgronden. Voor kinderen is er een natuurschool en een avonturenclub. Ook kunnen er rijtoeren gem..
Getnö Gård Lake Asne Resort
...