Santorin

Grèce

Camping dans les campings à Santorin

Camping op Santorini, Kamperen op het zuidelijkste een eiland in de Cycladen

Op het eiland Santorini ligt 1 camping met dezelfde naam. Camping Santorini ligt op slechts 350 meter van het schilderachtige plaatsje Thira. Camping Santorini biedt alle moderne faciliteiten. Er is een internet verbinding. Een zelfbediening restaurant en een pool-bar bij het zwembad. Gratis transfer van en naar de haven. Op Camping Santorini kunt U in de schaduw van bomen ...

Camping op Santorini, Kamperen op het zuidelijkste een eiland in de Cycladen

Op het eiland Santorini ligt 1 camping met dezelfde naam. Camping Santorini ligt op slechts 350 meter van het schilderachtige plaatsje Thira. Camping Santorini biedt alle moderne faciliteiten. Er is een internet verbinding. Een zelfbediening restaurant en een pool-bar bij het zwembad. Gratis transfer van en naar de haven. Op Camping Santorini kunt U in de schaduw van bomen en matten genieten van Uw kampeervakantie.


Santorini is het meest opmerkelijke eiland van de Cycladen en heeft zijn vorm te danken aan verschillende vulkaan uitbarstingen. Dit eiland is vroeger rond geweest, maar een groot deel is in de loop der tijd in zee verdwenen. Aan de randen van de kraters hebben de bewoners later huizen, dorpen en kerken gebouwd. Doordat deze dorpen op ca. 300 meter hoogte liggen is het uizicht vaak onbeschrijfelijk mooi. Bij het naderen van het eiland raak je meteen al onder de indruk.

Santorini is over het algemeen droog bergachtig met aan de westkust steile kliffen. Aan de oostelijke kant van Santorini bevinden zich de beste stranden, want dit deel is vlakker. Aan de oostkant bevinden zich ook wijngaarden waar beroemde Griekse wijnen geproduceerd worden.

De verbindingen met de andere eilanden van de Cycladen is erg goed. Door de goede bootverbindingen kunt U gaan "eilandhoppen" met caravan of camper naar campings op één van de andere eilanden van de Cycladen.

Kamperen op de camping van Santorini, is genieten van het buitenleven, de Griekse cultuur, het heerlijke weer, de prachtige natuur, de diepblauwe zee en de pittoreske dorpjes tegen de steile hellingen.

Chercher

Filtres populaires
Pays populaires
Regiones populaires
Environnement de camping
Locations
Best Deal Camping
Type de camping
Prestations de service
Des loisirs
Natation

1 Campings recommandés en Santorin

Le Camping Santorini se trouve à seulement 350 mètres de la ville pittoresque de Thira. Camping Santorin offre tous les équipements modernes. Il y a une connexion internet. Un restaurant self-service et un pool-bar près de la piscine. Transfert gratuit depuis et vers le port. Il y a divers logements à louer tels que ... LIRE LA SUITE

 

Camping dans d'autres régions Grèce

Produits de Campingnavigator

Guides de camping

Plus de 223 guides de camping.

Complètement gratuit!

Guides thématiques

Optez-vous pour le vélo ou la marche?

Magazine Ontdek

Magazine Ontdek. Sur papier et en ligne!

Bulletin

Envie de recevoir de très bons conseils de camping?

Best Deal Campingcard

La Best Deal dans des centaines de campings en Europe

Produits de Campingnavigator