Syros

Grèce

Camping dans les campings à Syros

Camping op Syros, Kamperen op een camping op de Cycladen

Op het eiland Syros ligt 1 camping. Camping “The Two Hearts” ligt op slechts enkele honderden meters van het strand en op slechts 300m van het plaatsje Galissas. Op Camping Syros kunt U in de schaduw van bomen en matten genieten van Uw kampeervakantie. De voorzieningen zijn voldoende en er is 24 uur warm water. Dit eiland heeft weinig last gehad van de Turkse bezetting. Syros was ...

Camping op Syros, Kamperen op een camping op de Cycladen

Op het eiland Syros ligt 1 camping. Camping “The Two Hearts” ligt op slechts enkele honderden meters van het strand en op slechts 300m van het plaatsje Galissas. Op Camping Syros kunt U in de schaduw van bomen en matten genieten van Uw kampeervakantie. De voorzieningen zijn voldoende en er is 24 uur warm water. Dit eiland heeft weinig last gehad van de Turkse bezetting. Syros was een soort neutraal territorium. Hierdoor zijn veel Grieken naar Syros gevlucht. Syros daarom één van de meest dichtbevolkte eilanden van de Cycladen.

Bezoek tijdens Uw kampeervakantie eens de mooie streek "Posidonia", dat bekend staat vanwege de Neoklassieke villa's en traditionele gebouwen. Door de invloed van de Venetianen die rond 1200 op het eiland Syros verschenen, zijn er zelf meer Katholieken dan Orthodoxen op het eiland Syros en dat is in de bouwsteil terug te vinden. De hoofdstad Ermoupolis is anders dan de andere steden op de Cycladen en doet meer denken aan een Europese stad uit de 19e eeuw.

Kamperen op camping “The Two Hearts” van Syros, is genieten van het buitenleven, de Griekse cultuur, het heerlijke weer, de diepblauwe zee en de pittoreske dorpjes. Door de central ligging en de goede bootverbindingen kunt U gaan eilandhoppen met caravan of camper naar één van de campings op de andere eilanden van de Cycladen.

Chercher

Filtres populaires
Pays populaires
Regiones populaires
Environnement de camping
Locations
Best Deal Camping
Type de camping
Prestations de service
Des loisirs
Natation

1 Campings recommandés en Syros

Le camping The Two Hearts est situé à seulement quelques centaines de mètres de la plage et à seulement 300 mètres de la ville de Galissas. Les installations sont suffisantes et il y a 24 heures d'eau chaude. Camping The Two Hearts est un camping à l'ombre des arbres et des tapis. LIRE LA SUITE

 

Camping dans d'autres régions Grèce

Produits de Campingnavigator

Guides de camping

Plus de 223 guides de camping.

Complètement gratuit!

Guides thématiques

Optez-vous pour le vélo ou la marche?

Magazine Ontdek

Magazine Ontdek. Sur papier et en ligne!

Bulletin

Envie de recevoir de très bons conseils de camping?

Best Deal Campingcard

La Best Deal dans des centaines de campings en Europe

Produits de Campingnavigator