Welkom bij Eifel Gastgeber Campings

Eifel Gastgeber Campings

Campings
8
Number of regions
3
Pays
Duitsland
site web
www.camping-eif...

Dromen onder de sterrenhemel in het hart van Europa


Laat u betoveren door de landschappelijke schoonheid en tevens veelzijdigheid van de Eifel met zijn gastvije bewoners. Een Oase van Rust en Ontspanning, Dromen onder een Sterrenhemel, Vakantie-sfeer tussen Bossen, Bergen en Cultuur.  .....In het hartje van Europa, de "Eifel"..... De campings in de Eifel liggen op fraai gelegen plekken aan de rand van diverse natuurparken (Het Nationaalpark Eifel,  Vulkaaneifel, Natuurpark Hoge Venen-Eifel, Geopark) in de buurt van Water, Stuwdammen of langs Riviertjes. De Natuur beleven in het bizarre Rotslandschap met diepe afgronden of een meren-landschap en Cultuur beleven in historische Stadjes, Burchten en Kastelen. De keuze aan Recreatieve Activiteiten is heel groot. Wandelregio Eifel doet de Wandel-harten sneller kloppen. Fietsregio Eifel, met zijn mooi aangelegde fietspaden is een belevenis. Eifel Toer-Paradijs, ook voor Motorrijders, met veel bochtenwerk leiden de wegen van het ene hoogtepunt naar de volgende. Er valt veel te ontdekken, beleven en te genieten. Waar wacht u nog op? Wie van Kamperen houdt, heeft de Eifel verdiend.
Prümtal Camping Oberweis Que vous soyez à la recherche de la paix et la tranquillité ou préfèrent des vacances actives: Prüm Camping Oberweis a quelque chose pour tout le monde. Oberweis dans la vallée de la Prüm est situé dans la belle région de l'Eifel, avec son aspec..
Prümtal Camping Oberweis
Camping Eifelidyll / Ourtal-Idyll Beau, rural, beau camping juste au bord de la rivière Our, une oasis de repos et de détente. Le terrain est partiellement circulaire avec des terrains de confort. Camping Ourtal Idyll offre de nombreuses installations, telles que l'équipement de..
Camping Eifelidyll / Ourtal-Idyll
Natuur-Camping Schafbachmühle Laissez-vous inspirer par la nature et la culture! Camping nature Schafbachmuehle est situé loin des routes principales directement au parc naturel Eifel et dispose d'excellentes installations sanitaires. Pour divertir les enfants, il existe di..
Natuur-Camping Schafbachmühle
Waldcamping Prüm Waldcamping Prüm est un camping familial moderne situé au cœur du parc naturel germano-belge Nordeifel. Ce camping moderne situé juste en dehors de la ville se trouve devant et derrière la piscine municipale, dans la vallée de la rivière Prüm avec ..
Waldcamping Prüm
Laacher See Camping Laacher See est situé directement sur le plus grand lac volcanique du Vulkaneifel et est partiellement mitoyenne. Séparé de l'industrie, de la pollution de l'air et du bruit, le vacancier trouve la détente dans ce camping, y compris le mini..
Laacher See
Camping In Der Enz ... Camping confortable dans l'Eifel allemand ... Le Camping In der Enz est situé dans le sud de l'Eifel, en bordure de la ville historique de Neuerburg. Le camping est situé au calme dans une belle région boisée sur les rives de l'Enz. Le bâtim..
Camping In Der Enz
Eifel-Camp Freilinger See Si vous êtes de passage ou si vous voulez passer vos vacances dans l'Eifel, le camping Eifel-Camp vous offre la base d'un séjour amusant et inoubliable dans l'Eifel. Le complexe de loisirs est entouré par une belle forêt et un paysage de montagne e..
Eifel-Camp Freilinger See
Campingpark Eifel Vivez des vacances très agréables dans la belle nature. Ici, vous trouverez la relaxation pure, parce que vous êtes un invité dans l'un des parcs de vacances les plus idylliques de l'Eifel. Pour ceux qui recherchent tous la paix et la nature, c'es..
Campingpark Eifel

Eersteklas campings in de wonderschone Eifel natuur

Enkel deze campings zijn "Eifel Gastgeber" gecertificeerd. Met dit bijzondere kwaliteitskeurmerk bent u verzekerd van de beste Kampeervakantie in de Eifel.

De Eifel beleven

Rijk aan facetten, sympathiek en onweerstaanbaar aantrekkelijk. Grenzeloze vrijheid genieten, in ontspannen sfeer vrienden vinden, gebruik maken van een veelzijdig vrijetijdsaanbod in een verfrissend natuurlandschap - dat is kamperen op zijn mooist. Dat is kamperen in de Eifel - in het groene hart van Europa!

Het middelhoge gebergte tussen Aken, Keulen, Koblenz enTrier valt op door zijn veelzijdigheid. In het Zuidwesten stuit je op het bizarre rotslandschap van het Ferschweiler Plateau, de rivierdalen van Enz, Prüm, Nims, Sauer of Kyll, boomgaarden in het Bitburger Gutland en weidse hoogvlaktes van de wilde Islek in het drielandenpunt Duitsland-België-Luxemburg.

Het Noordwesten wordt bepaald door majestueuze beuken- en eikenbossen, diepe afgronden en wilde beken in het Nationaalpark Eifel, en door een merenlandschap met indrukwekkende stuwdammen en historische stadjes.

In de Vulkaaneifel zijn het de maaren, de 'ogen van de Eifel', en vulkanische getuigen van het verleden zoals droge maaren, minerale bronnen en een geiser, die het landschap bepalen.

In het Oosten vormen 23 vulkanologische en cultuurhistorische projecten samen het Vulkaanpark in de regio Mayen-Koblenz. Centrum van dit jongste landschap van Duitsland is Laacher See.

Eifel actief - Wandelen

De wandelregio Eifel doet wandelharten sneller kloppen -vooral de Eifelsteig. Over 313 kilometer verbindt hij Aken, de stad waar Karei de Grote werd gekroond, met het Romeinse Trier. Geheel volgens zijn motto 'Waar rots en water je begeleiden' stuitje hierop heerlijke panorama's, spannende passages tussen bizarre rotsformaties en tevens rustgevende trajecten. De premiumweg wordt aangevuld door de partnerwegen in het noorden en de Vulkaaneifel-Paden. Onderscheiden rondwandelwegen, zoals de Droompaden in het oosten van de Eifel, liggen klaar voor een spontaan uitstapje of voor dagtochten, net als de tochten in het grensoverschrijdende Natuur-Wandel-Park Delux in het zuiden van de Eifel.
www.eifel.info/wandern.htm

Eifel actief - Fietsen

Fietsers staat in de fietsregio Eifel een uitgebreid netwerk aan mooi aangelegde fietspaden te wachten. Gezellig en ontspannen fietsje op de stilgelegde spoortracés, bijvoorbeeld op het Maaren-Moezel-fietspad of de spoortracé- fietspaden van de zuidelijke Eifel. Net zo weinig stijgingen vind je op de rivier-fietspaden van de Eifel zoals het Ahr-of-RoerOever fietspad. Sportfreaks kiezen voor de Vulkaan-Fietsroute-Eifel in de buurt van de Nürburgring. Natuurliefhebbers drukken we de Eifel-Hoogte-Route rondom Nationaalpark Eifel aan het hart.
www.eifel.info/radtouren.htm

Eifel actief - Motortochten

Toeren-paradijs Eifel - voor motorrijders al lang geen insider tip meer! Met veel bochtenwerk leiden de straten van het ene hoogtepunt naar het volgende. In een mum van tijd ontdekken motorfans hoe veelzijdig de Eifel is: de verschillende natuur- en gevarieerde cultuurruimtes. Snelheidsfreaks kiezen voor een tocht over het oude circuit, de 'Nordschleife', van de Nürburgring. 'Bikers welcome!' - in de Eifel een trend, maar traditie!
www.eifel.info/eifel-motorrad.htm

Er valt een boel te ontdekken, beleven en genieten! Waar wacht u nog op?